- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 30,784
Hocam hiç mi görmedin daha önce kablo.Şükürler olsun çözdüm. Şükürler olsuunn
Hocam hiç mi görmedin daha önce kablo.Şükürler olsun çözdüm. Şükürler olsuunn
Neden boyle bir hata yapmis toplayan kişi anlamadimKardeş pci-e orda anakarta bağlanılan kabloya bağlamışlar çöz onu
İnan görmedimHocam hiç mi görmedin daha önce kablo.![]()
Bu konudan şu sonuç çıkıyor hazır sistem alırken veya sistem toplarken Youtube da sistem nasıl toplanır videoları izlemeniz gerekiyorNeden boyle bir hata yapmis toplayan kişi anlamadim![]()
yok ekran kartını demonte gönderiyorlar ya o pinleri de cırt kelepçe ile bağlıyorlar birbirine fazlalık görünmesin boşta diyeNeden boyle bir hata yapmis toplayan kişi anlamadim![]()
Ana aynen unuttum onuaynı kasayı ben de aldım açıkçası o 8pini 6ya düşürmek için ben de yarım saat uğraştım forumda yardımcı olmuslardı o 2si ayrılacak diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok ekran kartını demonte gönderiyorlar ya o pinleri de cırt kelepçe ile bağlıyorlar birbirine fazlalık görünmesin boşta diye![]()
aynı sistemi ben de almıştım o pinleri ben de forum sayesinde ayırmıştım 6yaAna aynen unuttum onu![]()
Üstteki ekran karti niye öyle yamulmuşBak ben PC yi ilk aldığımda böyleydi
Alıntıyı görüntüle
Sonra o kabloları arka tarafa güzelce yerleştirdim böyle oldu
Alıntıyı görüntüle
Kasanın içini açıp kendi kendine söküp tak öğren lazım olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir tek şu kocaman işlemci soğutucusunu sökemiyorum zor. Anakartı komple sökmem lazım herhalde anlamadım
rx 470 4g onu 800 TL ye sattım. 1500 TL ye indirimle asus tuf gtx 1650 super aldımÜstteki ekran karti niye öyle yamulmuş![]()
Gpu güç kablosunu tak psudan geleni.Bu ne saçma cümle ya.Dostlar merhaba,
SSD sürücüsünü taktım sistemi çalıştırdım ve bu ekran ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle