Aldığım yazının anlamı nedir?

Kardeş pci-e orda anakarta bağlanılan kabloya bağlamışlar çöz onu

Konum at
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden boyle bir hata yapmis toplayan kişi anlamadim 😀
Bu konudan şu sonuç çıkıyor hazır sistem alırken veya sistem toplarken Youtube da sistem nasıl toplanır videoları izlemeniz gerekiyor :D

aynı kasayı ben de aldım açıkçası o 8pini 6ya düşürmek için ben de yarım saat uğraştım forumda yardımcı olmuslardı o 2si ayrılacak diye :D

Neden boyle bir hata yapmis toplayan kişi anlamadim 😀
yok ekran kartını demonte gönderiyorlar ya o pinleri de cırt kelepçe ile bağlıyorlar birbirine fazlalık görünmesin boşta diye :D

aynı kasayı ben de aldım açıkçası o 8pini 6ya düşürmek için ben de yarım saat uğraştım forumda yardımcı olmuslardı o 2si ayrılacak diye :D

yok ekran kartını demonte gönderiyorlar ya o pinleri de cırt kelepçe ile bağlıyorlar birbirine fazlalık görünmesin boşta diye :D
Ana aynen unuttum onu 😀

Bak ben PC yi ilk aldığımda böyleydi
Ekran görüntüsü 2020-09-30 223351.jpg

Sonra o kabloları arka tarafa güzelce yerleştirdim böyle oldu
Ekran görüntüsü 2020-09-30 223412.jpg

Kasanın içini açıp kendi kendine söküp tak öğren lazım olur

Bir tek şu kocaman işlemci soğutucusunu sökemiyorum zor. Anakartı komple sökmem lazım herhalde anlamadım

Bak ben PC yi ilk aldığımda böyleydi
Alıntıyı görüntüle
Sonra o kabloları arka tarafa güzelce yerleştirdim böyle oldu
Alıntıyı görüntüle
Kasanın içini açıp kendi kendine söküp tak öğren lazım olur

Bir tek şu kocaman işlemci soğutucusunu sökemiyorum zor. Anakartı komple sökmem lazım herhalde anlamadım
Üstteki ekran karti niye öyle yamulmuş 😀

Üstteki ekran karti niye öyle yamulmuş 😀
rx 470 4g onu 800 TL ye sattım. 1500 TL ye indirimle asus tuf gtx 1650 super aldım :D

MSİ ekran kartları boyutu büyük birde arka plakaları olmadığı için genel olarak bu sarkma sorunu var zaten.
Ama asus hem boyutu küçük hemde arka plakası var
Bu ekran kartı sarkması uzun vadede anakart pci-e slotuna zarar verir. Tavsiye etmiyorum

Şu an yeni sistemden yazıyorum. Driverlar ve diğer ayarlamaları yapıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,018
Üyeler
192,584
Son üye
rezry
Geri