MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
iyi bir uzaylı.
Bunu ben değerlendiremem.1-Ahlakımı nasıl yorumlarsınız?
İyidir. Troll olmayan, saygılı ve iyi bir insan.2-Kişiliğimi nasıl yorumlarsınız?
Daha çok boş yapmalısın.3-Boş yapmamı nasıl yorumlarsınız
Hayır.4-Cinsel şakalar bekliyor musunuz?
İyi bir insansın ve faydalı olmaya çalışıyorsun.5-Eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Nasıl biri olduğunu düşünüyorsunuz?
Aklıma Adana Büyükşehir belediyesinin otobüslere yazdırdığı Avenue 'O' Bir Adanalı yazısı geldi.Adanalı
Olması gerektiği gibi.1-Ahlakımı nasıl yorumlarsınız?
Şu ana kadar beni gıcık eden, rahatsız eden bir yönünü görmedim.2-Kişiliğimi nasıl yorumlarsınız?
12 yaşında gibi yapmadığın sürece sorun yok.3-Boş yapmamı nasıl yorumlarsınız?
Hayır, gereksiz.4-Cinsel şakalar bekliyor musunuz?
Senin adını veya profil fotoğrafını ne zaman görsem aklıma psikoloji veya kahve geliyor. Kahveadam.5-Eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Nasıl biri olduğunu düşünüyorsunuz?
5 ay önceki olay neydisıkıntı yaşayan herkesi 4-5 ay önce engelledi o yüzden kimseyle şuan sıkıntısı yok ben dahil (2-3 laf etmiştik o zaman yaptığı boş değerlendirmelerden dolayı) şuan herkesi engelden çıkartsa yine sorun yaşamaz çünkü düzeldi ama galiba içindeki kin devam ediyor
Sorulara cevap vermiyorum Alexa iyi.biridirFarklı kategorilerde beni değerlendir misiniz?
1-Ahlakımı nasıl yorumlarsınız?
2-Kişiliğimi nasıl yorumlarsınız?
3-Boş yapmamı nasıl yorumlarsınız?
4-Cinsel şakalar bekliyor musunuz?
5-Eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Nasıl biri olduğunu düşünüyorsunuz?
Konuyu açma sebebim : forumda sanki iki farklı kişilik olarak biliniyor gibi hissettim. Kendimden emin olamadım
Benimle muhatap olmayanlara bu konu kapalı.
Elhamdülillahmümin