Eğer önceden sipariş vermemişseniz getirme ücreti olmuyor önceden başka siparişler verdiyseniz ücret olur. Ben de biraz önce sipariş verdim aldı ücret.getirme ücreti yok hocam migros hemende
neden yiyemiyorsun saglık sorunun mı varfiyatlar şişirme değil sabit zaten algidanın her yerde.
Fırsat çok iyi.
Sevenler , alacaklar alsın.
Yarın iftardan sonra patlatırsınız güzel oluyor eskiden en sevdiğim şeydi iftar sonrası baklavalı algida maraş usülü yemek. 2 senedir hazır dondurma yiyemiyorum benim yerime de gömün
Sanalmarkete ekliyorsanız olmaz hemen'e girip eklemeniz lazım.Bu indirim Algida ürünlerini eklediğimiz halde bende geçerli olmuyor neden acaba bir şeyi mi atlıyorum ki
Money üyesi olmak lazımmış, onu halledince oldu.Sanalmarkete ekliyorsanız olmaz hemen'e girip eklemeniz lazım.
Bende fiyat düşmüyor doğru ürünlerİndirim migros hemene özel ve saat 22.00a kadar getirme ücreti yok.
Yok bende orijinal bir şey yiyince dandiğini yiyememe sorunu varneden yiyemiyorsun saglık sorunun mı var
Sepete ekleyince direkt indirim oluyo mu bende olmadıİndirim migros hemene özel ve saat 22.00a kadar getirme ücreti yok.