İcraKatibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
ağzı olan yiyebilirYenir mi ?![]()
Sanal markette var o kampanya. 300e150 olan hemen de mevcut. Kaydırmalı bannera bak bulursun.Bende 400 TL'ye 200 yazıyor güncellendimi noldu
fiyatlar normalmi şişirilmmişmi ona göre alcamİndirim migros hemene özel ve saat 22.00a kadar getirme ücreti yok.
normal fiyatlar carrefour ve şoka baktım aynı fiyattalar şişirilmemişlerfiyatlar normalmi şişirilmmişmi ona göre alcam
Algida fiyatları neredeyse her yerde sabit fiyat. Ama 1-2 ay önce zam geldi, 45 tl olan magnum 65 oldu. Getirde bu yaz çok fazla indirim oluyordu, 140 tllik carte dor dondurmaları 50 TL'ye alabiliyorduk her gün dondurma yiyordumfiyatlar normalmi şişirilmmişmi ona göre alcam
orası öyle ama şu an ki fiyatlar normal oldugunu düşünürsek bu indirim iş görürAlgida fiyatları neredeyse her yerde sabit fiyat. Ama 1-2 ay önce zam geldi, 45 tl olan magnum 65 oldu. Getirde bu yaz çok fazla indirim oluyordu, 140 tllik carte dor dondurmaları 50 TL'ye alabiliyorduk her gün dondurma yiyordum![]()
iyiymiş la 50 TL'ye carte dor vallaha. Aldım bakalım ben burdan da bi 66 dkya gelecekmişAlgida fiyatları neredeyse her yerde sabit fiyat. Ama 1-2 ay önce zam geldi, 45 tl olan magnum 65 oldu. Getirde bu yaz çok fazla indirim oluyordu, 140 tllik carte dor dondurmaları 50 TL'ye alabiliyorduk her gün dondurma yiyordum![]()
yok hocam ücret ben aldımGetirme ücreti var. O kampanya sana özel galiba
getirme ücreti yok hocam migros hemendeGetirme ücreti var. O kampanya sana özel galiba