.ali erbaşa süper emekli maaşı!

Ali Koç

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,291
Şimdiye kadar yedikleri yetmemiş olsa gerek. Neyse ben size vasıflarını yazayım bakanımızın;
3 s450 eskitme( dev başarı)
Bilmem kaç audi eskitme( daha büyük başarı)
İnsanları dinden soğutmada en büyük başarısı . Sözü size bırakıyorum
@Mantıklı Kanks Aferim @Gravewormszr

Benim bir şey söylememe gerek yok. 2022'de oruç tutarken imsakdan sonra niyet rdilmiyor yazmış diyanet, gerçekte ediliyormuş. Öyle bir sinirlendim ki diyaneti gördüğüm yerde uzaklaşıyorum.

Bu 3 video sadece bazıları. Daha çok var da üşendim

Benim bir şey söylememe gerek yok. 2022'de oruç tutarken imsakdan sonra niyet rdilmiyor yazmış diyanet, gerçekte ediliyormuş. Öyle bir sinirlendim ki diyaneti gördüğüm yerde uzaklaşıyorum.

Bu 3 video sadece bazıları. Daha çok var da üşendim

Din hakkında bu adamdan daha fazla doğrı bilmiyorsam arap olayım

Atatürk'e yahudi diye iftira atanlar kimin yahudi olduğunu kendileri de biliyor. Saçma-***** kaynaklar ile de Atatürk hakaret etmiş gibi gösteriyorlar.
Normalde üşendiğim için atasım yokta Atatürk'e kâfir diyen varsa DM'e gelsin, kimin kâfir olduğunu gösteririm

1757164409852.webp

Atatürk'ün yahudi olduğunun kanıtları (gizli belge)

Mustafa Kemal Atatürk, dinin siyasete alet edilmesine karşı çıkmasına rağmen İslam’ın özüyle halk arasında doğru anlaşılmasına önem vermiştir. Kendi cebinden para harcayarak Türkçe Kur’an-ı Kerim ve tefsir bastırıp halka dağıttırmıştır. Bu sayede insanların dini doğrudan kendi dillerinde öğrenmesini istemiştir. Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kurarak dinin devletin güvencesi altında sağlıklı şekilde yürütülmesini sağlamıştır. Zaman zaman cuma namazlarına gitmiş, özellikle halkın dini değerlerine saygı göstermiştir. Din derslerinin okullarda okutulmaya devam etmesine izin vermiştir. İslam’ın hurafelerden arındırılıp doğru şekilde yaşanmasını istemiştir. Ayrıca Meclis’in açılışında dua edilmesini sağlamış, hutbelerde vatan sevgisinin önemini vurgulatmıştır. Hayatının son dönemlerinde de dine karşı saygısını korumuştur. Hatta bazı kaynaklarda ölmeden önceki son sözünün “Allah” olduğu aktarılır. Bu da onun dini inancını kişisel hayatında muhafaza ettiğini gösterir.

"Hepimiz Müslümanız! Yemin ederim ki, namusum üzerine söylerim ki Hatayı bırakmam"

“Ey Arkadaşlar! Allah birdir, büyüktür. Adât-ı İlâhiyenin tecelliyatına bakarak diyebiliriz ki, insanlar iki sınıfta, iki devirde mütalaa olunabilir. İlk devir, beşeriyetin sabâvet ve şebabet devridir. İkinci devir, beşeriyetin rüşd ve kemal devridir. Beşeriyetin, birinci devrede tıpkı bir çocuk gibi, tıpkı bir genç gibi, yakından maddî vasıtalarla kendisiyle iştigal edilmeyi istilzam eder. Allah, kullarının lâzım olan nokta-i tekâmüle vüsülüne kadar, içlerinden vasıtalarla dahi kullarıyla, iştigali, lâzime-i ulühiyetten addeylemiştir Onlara Hz. Adem aleyhisselamdan itibaren mazbut ve gayr-ı mazbut bildirilen ve bildirilmeyen namütenahi denecek kadar çok nebiler, peygamberler ve resuller göndermiştir. Fakat Peygamberimiz (sav) vasıtasıyla en son dinin ve medeniyetin hakikatlerini verdikten sonra artık beşeriyetle bilvasıta temasta bulunmaya lüzum görmemiştir."

Arapça bilmeyen ilk Diyanet İşleri Başkanı olarak adını tarihe yazdırmışlığı var.

Yorum yapmak istemiyorum. Alınabilirim...

Şimdiye kadar yedikleri yetmemiş olsa gerek. Neyse ben size vasıflarını yazayım bakanımızın;
3 s450 eskitme( dev başarı)
Bilmem kaç audi eskitme( daha büyük başarı)
İnsanları dinden soğutmada en büyük başarısı . Sözü size bırakıyorum
@Mantıklı Kanks Aferim @Gravewormszr
Haklısın Feneri ne zaman bırakcan😂

Geri