Neler Yeni

Aliekspres klavye dolandırıcılığı

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam ben almadım ama resimlerde siviç ayağının girdiği yerler lehim li olabilir yani siviç çıkınca ayakların girdiği yerler boşluk olarak metal parça olabilir

pckolik55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
beyt
ben bunlardan hiç almadım tasarımdan dolayı ama 2 tane mucai almıştım geldiği gibi kontrol edip güncellerim mesajı.
mucai61 aldım bende kargoda o mucai saticisi başkaydi belki o doğru çıkabilir baktığında haber edebilirsin reddragon a68 modelinde qahbelini yaptı ama hotswap diye sevinerek aldiydim birde

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ömür
abi ben çıkaramadım çok sert

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
mucai61 aldım bende kargoda o mucai saticisi başkaydi belki o doğru çıkabilir baktığında haber edebilirsin reddragon a68 modelinde qahbelini yaptı ama hotswap diye sevinerek aldiydim birde
garip bir durum diğer eline ulaşan arkadaşlar tersini iddia ediyolar ama anlayamadım...

pckolik55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
beyt
Hocam ben almadım ama resimlerde siviç ayarını girdiği yerler lehim li olabilir yani siviç çıkınca ayakların girdiği yerler boşluk olarak metal parça olabilir
dostum hotswapta lehim olmaz pin dişi yuvaları olur bunlar bildiğin lehimlemişler malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi ben çıkaramadım çok sert
içini açıp bakmadan sakın cikarmaya çalışma zaten eline alırsın klavyeyi yoksa arkadan fotosunu çek at lehimliyse hotswap değildir

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar Hot Swap ile Kompakt Klavye 5 Pin Conta Montajı Döner Düğmeli PBT Çift Vuruşlu, Win/IOS/Android Uyumlu ISO-İngiltere/DE/İskandinav Düzeni https://amzn.eu/d/0eu5huND

Bu klavye nasıl bende büyük enter ve döner ses düğmeli klavye arıyorum bulamadım alınır mı

pckolik55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
beyt
Bende onu demek istedim dişi pin olabilir mi diye. Gerçi bana aliexpress pek güvenilir gelm

Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar Hot Swap ile Kompakt Klavye 5 Pin Conta Montajı Döner Düğmeli PBT Çift Vuruşlu, Win/IOS/Android Uyumlu ISO-İngiltere/DE/İskandinav Düzeni https://amzn.eu/d/0eu5huND

Bu klavye nasıl bende büyük enter ve döner ses düğmeli klavye arıyorum bulamadım alınır mı
bu attığın hotswap custom klavyedir kasası falan güzeldir markada kaliteli zaten hoşuna gittiyse alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom