L3ON
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Emir
Kurduğun cümle; "Vergi zaten asgari 15 lira, vergi dahil 8 imkansız."0.1 USD olan ürünler sadece kes onu ile alınanlar değil. Yeni kullanıcılara özel 0.1 USD ürünlerden bahsedildiğini düşünüp demiştim alınmaz diye. Alınamaz da zaten, ürün 0.1 USD bile olsa PTT getirirken o 8.8 lira her türlü ödenecek diyor. Kes onu kampanyasından, vergisi AliExpress'e direkt ödenen ürünlerden ve Banggood'daki vergi dahil kargolardan gelenlerde PTT yerine Aras getiriyor ve ek bir vergi alınmıyor. Ola ki alındı, satıcı firmaya bildirdiğinde vergiyi sana iade ediyor. Ödeme ekranında veya kargo seçiminde vergi ödemediysen, ürünü PTT getirir ve kesinlikle o 8.8 lirayı ödersin. Umarım bu sefer anlamışsındır.
Ben de sana imkansız olmadığını gösterdim bu kadar basit, kafandan ben öyle demek istedim diye lafı çevirmen hiçbir şey ifade etmiyor, yazdığın şey bu. Ayrıca Kes Onu ile birlikte öyle olduğu üstüne basa basa söylememe rağmen itiraz ediyorsun. Önce ne konuştuğunu bilirsen böyle saçma sıkıntılara düşmezsin. Her zaman sen doğru olacaksın diye bir şey yok, hatanı kabul etmekte erdemdir. Umarım bu sefer anlamışsındır.
Ek: Bu yoruma haha atarak düştüğün rezil durumu daha da rezil bir seviyeye çektiğin için tebrik ederim, konuşup dil dökmeye dahi değmeyeceğini de gösterdiğin için teşekkür ederim, zamanıma yazık olmuş. Neyse, ben de sana gülüyorum ama mouseumla değil
Son düzenleme: