Neler Yeni

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Yok mu şöyle alabileceğimiz işe yarar bişey :) 1 tane tv box aldık kaldık.
Boyun masaj aleti, dış fırçası sterilizasyon aletleri, araç içi süpürge gibi seçeneklere baktım ama bilemedim :)

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
İyı günler bahsedilen gamepadi sipariş edip logitechin g940 kablolu modelini iade edecrgim daha 3 gun olmustu alali sizde deger mi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
yusuf ecer
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri

Hydranoid

80+ Bronze
anakartta benim argb girişi yok id cooling in argb si çalışmıyor buna ne lazımdı aklıma gelmedi burdan alabileceğim varmı onu çalıştırmak için :kedi:
Kardeş o kontrolcü altı pinli sanırım sana büyük iht alle 3pin 5v argb lazım o da bende var özelden yazarsan bilgi verebilirim Antalya Ispartadan elden teslim edebilirim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
yusuf ecer
Kardeş o kontrolcü altı pinli sanırım sana büyük iht alle 3pin 5v argb lazım o da bende var özelden yazarsan bilgi verebilirim Antalya Ispartadan elden teslim edebilirim
Attığım kontrolcü 3pin 5v zaten.

Hydranoid

80+ Bronze
Attığım kontrolcü 3pin 5v zaten.
Sizin attığınızı sonradan gördüm hocam yalnız ben de 170 liralık nispeten düşük bir versiyon var aynısı değil bende ki görseldeki

Ekler

• C2A9A097-5BEE-4A33-9134-38B8437212FC.png
    C2A9A097-5BEE-4A33-9134-38B8437212FC.png
    120 KB · Hit: 81

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
yusuf ecer
Sizin attığınızı sonradan gördüm hocam yalnız ben de 170 liralık nispeten düşük bir versiyon var aynısı değil bende ki görseldeki
Bundan bende de var, kasa resetten kontrol ediliyor bi. Argb girişi yoksa cok sınırlıyor efektleri:(

Hydranoid

80+ Bronze
Bundan bende de var, kasa resetten kontrol ediliyor bi. Argb girişi yoksa cok sınırlıyor efektleri:(
Evet çok fazla mod yok maalesef ama öyle uçuk bir fiyat da değil yani eğer argb fan veya aygıtınız varsa ışığı hiç yanmamasından iyidir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam direkt bana sorabilirsin ben kullanıyorum video falan da atabilirim evin bir köşesinde yatıyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site güvenilir, çabuk akrgoya veriyor. Argb girişi varsa bu çok daha ucuz ve mantıklı.
Bence bu anakarta bağlanmaz sadece güç kaynağından enerji alır ve bağlantılardan sonra kumandayla kontrol edilebilir en mantıklı ve ucuz çözüm bu gibi duruyor. (Sayfaları daha yeni geziyorum :D)

Son düzenleme:

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Bori
hiç ürün almadım buradan ilk sipariş indirimi kaç ürüne kadar geçerli ? bir kulaklık birde şarj adaptörü almak istiyorum

Hydranoid

80+ Bronze
içime sinen bir tek adaptör ve gamepad oldu, kulaklıkta ucuz diye, var mı önereceğiniz ürün?
Aliexpressten benim aldığım ürünler genelde hediyelik veya adet fiyatı uygun olan ürünler atıyorum 5-10 metre led alacaksan genelde daha uyguna gelebiliyor Aliexpresste. Onun dışında güzel hediyelik ürünler var kar küresi veya şişede gemi, maket tarzı şeyler süper olabiliyor. Tabi rgb şeyler nispeten bizim ülkeye göre ucuz bir de ben m2 ssd soğutucu almıştım 60 liraya öyle bir şeye hevesin varsa alabilirsin (ALMASAN DA OLUR :D) bir de kuytu köşede kalmış hiç fena sayılmayacak ucuz işlemciler bulabilirsin. Minik diecast araçlar da var arada denk gelen uyguna

Top Bottom