45linkteki çanta kaç lt?
45linkteki çanta kaç lt?
Kardeş o kontrolcü altı pinli sanırım sana büyük iht alle 3pin 5v argb lazım o da bende var özelden yazarsan bilgi verebilirim Antalya Ispartadan elden teslim edebilirimanakartta benim argb girişi yok id cooling in argb si çalışmıyor buna ne lazımdı aklıma gelmedi burdan alabileceğim varmı onu çalıştırmak için
Attığım kontrolcü 3pin 5v zaten.Kardeş o kontrolcü altı pinli sanırım sana büyük iht alle 3pin 5v argb lazım o da bende var özelden yazarsan bilgi verebilirim Antalya Ispartadan elden teslim edebilirim
Sizin attığınızı sonradan gördüm hocam yalnız ben de 170 liralık nispeten düşük bir versiyon var aynısı değil bende ki görseldekiAttığım kontrolcü 3pin 5v zaten.
Bundan bende de var, kasa resetten kontrol ediliyor bi. Argb girişi yoksa cok sınırlıyor efektleriSizin attığınızı sonradan gördüm hocam yalnız ben de 170 liralık nispeten düşük bir versiyon var aynısı değil bende ki görseldeki
Evet çok fazla mod yok maalesef ama öyle uçuk bir fiyat da değil yani eğer argb fan veya aygıtınız varsa ışığı hiç yanmamasından iyidirBundan bende de var, kasa resetten kontrol ediliyor bi. Argb girişi yoksa cok sınırlıyor efektleri
Kankam direkt bana sorabilirsin ben kullanıyorum video falan da atabilirim evin bir köşesinde yatıyorlarEyvallah diğer arkadaşın amazonda attığı nasıldır fandan çok kontrolcüye ihtiyacım var aslında
Bence bu anakarta bağlanmaz sadece güç kaynağından enerji alır ve bağlantılardan sonra kumandayla kontrol edilebilir en mantıklı ve ucuz çözüm bu gibi duruyor. (Sayfaları daha yeni geziyorum )Site güvenilir, çabuk akrgoya veriyor. Argb girişi varsa bu çok daha ucuz ve mantıklı.Bilgisayar Modifiye ürünleri
Kasa içi rgb aydınlatmalar, custom soğutma parçaları ve bilgisayar modifiye ürünleri.bilgisayarmodifiye.com
Her hesap sadece bir kere bir üründe kullanabiliyor ilk indirimi. Değecek bir fırsat varsa yeni hesap alın bencehiç ürün almadım buradan ilk sipariş indirimi kaç ürüne kadar geçerli ? bir kulaklık birde şarj adaptörü almak istiyorum
içime sinen bir tek adaptör ve gamepad oldu, kulaklıkta ucuz diye, var mı önereceğiniz ürün?Her hesap sadece bir kere bir üründe kullanabiliyor ilk indirimi. Değecek bir fırsat varsa yeni hesap alın bence
Aliexpressten benim aldığım ürünler genelde hediyelik veya adet fiyatı uygun olan ürünler atıyorum 5-10 metre led alacaksan genelde daha uyguna gelebiliyor Aliexpresste. Onun dışında güzel hediyelik ürünler var kar küresi veya şişede gemi, maket tarzı şeyler süper olabiliyor. Tabi rgb şeyler nispeten bizim ülkeye göre ucuz bir de ben m2 ssd soğutucu almıştım 60 liraya öyle bir şeye hevesin varsa alabilirsin (ALMASAN DA OLUR ) bir de kuytu köşede kalmış hiç fena sayılmayacak ucuz işlemciler bulabilirsin. Minik diecast araçlar da var arada denk gelen uygunaiçime sinen bir tek adaptör ve gamepad oldu, kulaklıkta ucuz diye, var mı önereceğiniz ürün?