birden çok ürün alabiliyor muyuz öyle ilk sipariş indirimi içinHesabı vpnle oluşturup android clone uygulamarıyla giriş yaparak veya emulatorden clonelayarak alabilirsin. O şekilde iptal olmaz.
birden çok ürün alabiliyor muyuz öyle ilk sipariş indirimi içinHesabı vpnle oluşturup android clone uygulamarıyla giriş yaparak veya emulatorden clonelayarak alabilirsin. O şekilde iptal olmaz.
Farklı hesaplarla evet. Ben aldım.birden çok ürün alabiliyor muyuz öyle ilk sipariş indirimi için
Google playe multi app, app clone yazın çok fazla uygulama var onlarla yapabilirsiniz. Emulatorde de bluestacks-ld9 playerda çoklu oturum açma var o şekilde yapabilirsiniz.hangi emulatorden ve klonlama işlemi nasıl oluyor hocam
Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birdeDün ki mikrofonu sipariş vermek isterken böyle bir hatta alıyorum parasını kesiyor ama sipariş oluşmuyor daha önce yaşayan var mı? Birde 600 e 120 de güzel indirim var mı yoksa en avantajlısı hala bu mu https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.21ef3d12pym0JM&gatewayAdapt=glo2tur
Alıntıyı görüntüle
Aliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir kiAliexpressteki Pbt pudding keycap mi mantıklı olur trden hyperx pudding keycap mi ( tr , eng diziliş olmasının bir önemi yok )
Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birde
Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedimAliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.
Pbt olmadıkça çok siliniyor tuşlar uzun kullanımda, pbtde hiç yaşamadım çok kötü kullanmama rağmen:'Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedim
Kaç ay olduVerirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende mi band 8 pro aldim global değilmiş iptal ettim ve iptal onaylandı.
Bugün kardeşim.Kaç ay oldu
benim 3 ay oldu vermediler bankaya dolandırıcılık başvurusunda bulunacağımBugün kardeşim.
556tlye alabiliyorum.https://a.aliexpress.com/_Exw7wX9 Bu ürün sizde var gözüküyor mu mikrofon olan ürün vpn ile hesap açtım ama ürün linkte gözükmüyor bende