Neler Yeni

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,267
İsim
yusuf ecer
birden çok ürün alabiliyor muyuz öyle ilk sipariş indirimi için
Farklı hesaplarla evet. Ben aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi emulatorden ve klonlama işlemi nasıl oluyor hocam
Google playe multi app, app clone yazın çok fazla uygulama var onlarla yapabilirsiniz. Emulatorde de bluestacks-ld9 playerda çoklu oturum açma var o şekilde yapabilirsiniz.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
Aliexpressteki Pbt pudding keycap mi mantıklı olur trden hyperx pudding keycap mi ( tr , eng diziliş olmasının bir önemi yok )

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dün ki mikrofonu sipariş vermek isterken böyle bir hatta alıyorum parasını kesiyor ama sipariş oluşmuyor daha önce yaşayan var mı? Birde 600 e 120 de güzel indirim var mı yoksa en avantajlısı hala bu mu https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.21ef3d12pym0JM&gatewayAdapt=glo2tur
Alıntıyı görüntüle
Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birde

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yüzde beş indirim için konuma bakabilirsiniz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,267
İsim
yusuf ecer
Aliexpressteki Pbt pudding keycap mi mantıklı olur trden hyperx pudding keycap mi ( tr , eng diziliş olmasının bir önemi yok )
Aliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir ki :D

Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birde
Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
Aliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir ki :D

Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.
Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,267
İsim
yusuf ecer
Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedim
Pbt olmadıkça çok siliniyor tuşlar uzun kullanımda, pbtde hiç yaşamadım çok kötü kullanmama rağmen:'

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

freygasm

80+ Gold
Dahası