🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Dün ki mikrofonu sipariş vermek isterken böyle bir hatta alıyorum parasını kesiyor ama sipariş oluşmuyor daha önce yaşayan var mı? Birde 600 e 120 de güzel indirim var mı yoksa en avantajlısı hala bu mu https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.21ef3d12pym0JM&gatewayAdapt=glo2tur
Ekran görüntüsü 2023-11-12 012150.png

@freygasm Hocam klavyenin beyaz rengini almak isterken yanlışlıkla gri rengi almışım fark etmedim sipariş esnasında daha yeni aldım siparişi iptal etsem ne oluyor bilginiz var mı para anında gelir mi vs...

@freygasm Hocam klavyenin beyaz rengini almak isterken yanlışlıkla gri rengi almışım fark etmedim sipariş esnasında daha yeni aldım siparişi iptal etsem ne oluyor bilginiz var mı para anında gelir mi vs...
Para gelir ama aynı fiyattan almak için yeni hesap açman gerekir. İlk sipariş indirimleri çünkü.

Arkadaşlar birden çok hesap açınca satın aldıktan sonra siparişler iptal ediliyor, hangi yoldan yapabiliriz bu işi.

Arkadaşlar birden çok hesap açınca satın aldıktan sonra siparişler iptal ediliyor, hangi yoldan yapabiliriz bu işi.
Hesabı vpnle oluşturup android clone uygulamarıyla giriş yaparak veya emulatorden clonelayarak alabilirsin. O şekilde iptal olmaz.

Geri