Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress 5 metre 3 çipli BT şerit led 55 TL

TeknoAdam

80+ Bronze
İçerisinden hem kumanda çıkıyor hemde qr kod ile uygulamasını yükleyebiliyorsun uygulama adı lotus latern tek kötü tarafı pcde bluetooth olmasına rağmen pc için uygulama yapmadıkları için pcden müziğe (ritme göre) olan effecti kullanamıyoruz. Bluestack ve benzeri uygulamalarda bluetooth olmadığı için pcye uygulamayı yüklesek bile kontrol edilmiyor. Sadece kumandadan renk değişikliği yapılabiliyor. Telefondaki uygulamadan şarkıya göre ritimli effect yine renk seçenekleri ve mikrofon özelliği var telin micine konuşunca ışıklar yanıyor değişiyor vb.
Qr kod vardı ama kumanda çıkmadı benimkinde de. Yalnızca telefon ile kontrol ediliyor.

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Gündoğdu

Atakankrn

80+

Ekler

• IMG_7300.jpeg
    IMG_7300.jpeg
    805 KB · Hit: 131

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Keşke sadece üzerine yapsaydınız hocam buna plastik kılıf veya kapak takılmazsa göze batıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Bende aldım 56 TL ye teşekkür ederim. Daha önce alacaktım açıkcası korktum ama alan arkadaşların paylaşımları cesaret verdi. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Ekler

• led.png
    led.png
    48.4 KB · Hit: 80

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Bende aldım 56 TL ye teşekkür ederim. Daha önce alacaktım açıkcası korktum ama alan arkadaşların paylaşımları cesaret verdi. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Fiyat biraz yüksek görünüyor, kupon mu var diye baktım o da yoktu.

Top Bottom