Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress 5 metre 3 çipli BT şerit led 55 TL

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Gündoğdu

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Ürün elime ulaştı lakin Bluetooth yerine kumandalı göndermişler..sizlerinde bu şekilde mi?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
2 hafta filanda sorun indirim adı altında üç kagit yapmak

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
İçerisinden hem kumanda çıkıyor hemde qr kod ile uygulamasını yükleyebiliyorsun uygulama adı lotus latern tek kötü tarafı pcde bluetooth olmasına rağmen pc için uygulama yapmadıkları için pcden müziğe (ritme göre) olan effecti kullanamıyoruz. Bluestack ve benzeri uygulamalarda bluetooth olmadığı için pcye uygulamayı yüklesek bile kontrol edilmiyor. Sadece kumandadan renk değişikliği yapılabiliyor. Telefondaki uygulamadan şarkıya göre ritimli effect yine renk seçenekleri ve mikrofon özelliği var telin micine konuşunca ışıklar yanıyor değişiyor vb.

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
İçerisinden hem kumanda çıkıyor hemde qr kod ile uygulamasını yükleyebiliyorsun uygulama adı lotus latern tek kötü tarafı pcde bluetooth olmasına rağmen pc için uygulama yapmadıkları için pcden müziğe (ritme göre) olan effecti kullanamıyoruz. Bluestack ve benzeri uygulamalarda bluetooth olmadığı için pcye uygulamayı yüklesek bile kontrol edilmiyor. Sadece kumandadan renk değişikliği yapılabiliyor. Telefondaki uygulamadan şarkıya göre ritimli effect yine renk seçenekleri ve mikrofon özelliği var telin micine konuşunca ışıklar yanıyor değişiyor vb.
Eyvallah sayende app olarak kurabildim..içinden kumandayı görünce MH sine iyi bir giydirmististim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Qr kod yok mu uygulama indirmek için?
Qr çıkmadı bende..altta yazan arkadaş sayesinde uygulamayi yükledim

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Ayrı ayrı hesaplardan aynı kartla alışveriş yaptıysan veya birden fazla aliexpress hesabın varsa olabilir maili moobil veriden mi oluşturdun?

USB
sadece usb girişi mi var motosiklete yapıştırmak için almıştım

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
sadece usb girişi mi var motosiklete yapıştırmak için almıştım
usb ucunu kesip direkt kablo bağlantısı ile dc bağlantı verebilirsin ama motor için pek önermem yağmur vb. yağdığında silikon olmadığı için ıslanıp bozulacaktır.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Atakankrn

80+
Eyvallah sayende app olarak kurabildim..içinden kumandayı görünce MH sine iyi bir giydirmististim

Qr çıkmadı bende..altta yazan arkadaş sayesinde uygulamayi yükledim
Bazı renkleri açınca ıslık tarzında bir ses çıkıyor ledlerden, sebebi ne olabilir ?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
usb ucunu kesip direkt kablo bağlantısı ile dc bağlantı verebilirsin ama motor için pek önermem yağmur vb. yağdığında silikon olmadığı için ıslanıp bozulacaktır.
yazın kullanıcam zaten altına takıcam fazla zarar görmez

veya kolay yoldan powerbank taşısam yanımda hani zaten sadece geceleri çalıştırıcam fotoğraf video çekmek için falan olur mu

Top Bottom