teşekkürler hocamHayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi olmuş hocam
teşekkürler hocamHayırlı olsun
Çok iyi olmuş hocam
Kaç günde geldi?Ürün elime ulaştı lakin Bluetooth yerine kumandalı göndermişler..sizlerinde bu şekilde mi?
Ürün elime ulaştı lakin Bluetooth yerine kumandalı göndermişler..sizlerinde bu şekilde mi?
Qr kod yok mu uygulama indirmek için?2 hafta filanda sorun indirim adı altında üç kagit yapmak
Eyvallah sayende app olarak kurabildim..içinden kumandayı görünce MH sine iyi bir giydirmististimİçerisinden hem kumanda çıkıyor hemde qr kod ile uygulamasını yükleyebiliyorsun uygulama adı lotus latern tek kötü tarafı pcde bluetooth olmasına rağmen pc için uygulama yapmadıkları için pcden müziğe (ritme göre) olan effecti kullanamıyoruz. Bluestack ve benzeri uygulamalarda bluetooth olmadığı için pcye uygulamayı yüklesek bile kontrol edilmiyor. Sadece kumandadan renk değişikliği yapılabiliyor. Telefondaki uygulamadan şarkıya göre ritimli effect yine renk seçenekleri ve mikrofon özelliği var telin micine konuşunca ışıklar yanıyor değişiyor vb.
Qr çıkmadı bende..altta yazan arkadaş sayesinde uygulamayi yükledimQr kod yok mu uygulama indirmek için?
sadece usb girişi mi var motosiklete yapıştırmak için almıştımAyrı ayrı hesaplardan aynı kartla alışveriş yaptıysan veya birden fazla aliexpress hesabın varsa olabilir maili moobil veriden mi oluşturdun?
USB
usb ucunu kesip direkt kablo bağlantısı ile dc bağlantı verebilirsin ama motor için pek önermem yağmur vb. yağdığında silikon olmadığı için ıslanıp bozulacaktır.sadece usb girişi mi var motosiklete yapıştırmak için almıştım
Nasıl 5 metre yeterli mi? 2 tane almaya gerek var mı?8 günde geldi, uygulaması da gayet güzel çalışıyor, yapışkanı da kullandıklarımdan en iyisiydi
Bazı renkleri açınca ıslık tarzında bir ses çıkıyor ledlerden, sebebi ne olabilir ?Eyvallah sayende app olarak kurabildim..içinden kumandayı görünce MH sine iyi bir giydirmististim
Qr çıkmadı bende..altta yazan arkadaş sayesinde uygulamayi yükledim
yazın kullanıcam zaten altına takıcam fazla zarar görmezusb ucunu kesip direkt kablo bağlantısı ile dc bağlantı verebilirsin ama motor için pek önermem yağmur vb. yağdığında silikon olmadığı için ıslanıp bozulacaktır.
veya kolay yoldan powerbank taşısam yanımda hani zaten sadece geceleri çalıştırıcam fotoğraf video çekmek için falan olur muusb ucunu kesip direkt kablo bağlantısı ile dc bağlantı verebilirsin ama motor için pek önermem yağmur vb. yağdığında silikon olmadığı için ıslanıp bozulacaktır.