Neler Yeni

Aliexpress aula f75 dolandırıcılığı

erenumut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren kaya
Selam arkadaşlar 02.12.2024 tarihinde aliexpress üzerinden f75 klavye siparişi verdim ve verir vermez dolandırıcı olduğunu gördüm iptal etmek istedim ama onaylanmadan kargoya verdiler. Normalde klavyenin 1023 gram kutu ağırlığı olması gerekiyorken kargo takipten baktığımda 266 gram olarak tartmışlar. Kısaca bana klavye değil klavyenin fotoğrafını yolluyorlar. Şuanda halen ürün kargoda. Sizce ne yapmam gerek iade almak için hangi adımları izlemeliyim ve nereye şikayet edebilirim?
1000017678.jpg
1000017677.jpg

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,003
İsim
Emre siyah
kutuyu açarken videola iade alırsın aliden dolandırıcıysa

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada Aliexpressten alma meselesi burada bitmeyecek. (forumda birinin anlattığına göre) Aliexpresste vergiyi uygulamadan ödemediysen gümrükte vergi hesaplanacak ve gümrüktekiler ürünün normal fiyatı (70 dolar) olarak hesaplayacaklar, sınırı da aşmış olacak. Geçmiş olsun

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
John Smith
Geçmiş olsun. Alide kapıda teslim almadan iade imkanı varsa yapın. Olmadı muhakkak kapıdan kargonun teslim alındığı andan itibaren kesmeden videoya alın. Bu arada hakkaten yurtiçinde satan birinden almak varken niye riske girdiniz ki? Daha ucuza bile bulurdunuz yüksek ihtimal.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Bu arada Aliexpressten alma meselesi burada bitmeyecek. (forumda birinin anlattığına göre) Aliexpresste vergiyi uygulamadan ödemediysen gümrükte vergi hesaplanacak ve gümrüktekiler ürünün normal fiyatı (70 dolar) olarak hesaplayacaklar, sınırı da aşmış olacak. Geçmiş olsun
Bu mevzuyu hiç anlayamıyorum ne diye en pahalı halini baz alıyorlar vergi onların cebine mi gidiyor sanki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
bedirhan
ürünün fotoğrafı çıktığı için 70 dolar olmama ihtimali yokmu

Top Bottom