Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Aliexpress Kablosuz Gamepad Vergi Dahil 125TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Xinput moduna gecmeyi cozemedim modlar arasi gecisi bilen varsa yazabilir mi

oEnesQlf

80+ Silver

Hydranoid

80+ Bronze
Benimki de geldi kim bilir hangi Asyalı abimin topları ellemiş kadar virüs kaptık da bende şöyle sorunlar var;
1. Rdr2 de oyunda A benim gamepadde B (ve tersi
2. Yine Rdr 2 nin ekranında X benim gamepadde Y kulakçıklarda acaba bu tarz bir sorun var mıdır varsa ne yapmalıyım?
O sağ sol yuakarı yapan tuşlar hem kablolu hem kablosuz haliyle basınçlıydı sanırım ama diğer tuşlarda var mı yok mu pek anlayamadım direkt taktım öyle kullandım sonra Type C şarj kablosunu takım çünkü diğeri çok kısa :D bir de kabloluyken yeşil ışık yanıp sönüyor rahatsız oldum (!) :D ve kablosuz iken kırmızı ışık yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki de geldi kim bilir hangi Asyalı abimin topları ellemiş kadar virüs kaptık da bende şöyle sorunlar var;
2. Yine Rdr 2 nin ekranında X benim gamepadde Y kulakçıklarda acaba bu tarz bir sorun var mıdır varsa ne yapmalıyım?
O sağ sol yuakarı yapan tuşlar hem kablolu hem kablosuz haliyle basınçlıydı sanırım ama diğer tuşlarda var mı yok mu pek anlayamadım direkt taktım öyle kullandım sonra Type C şarj kablosunu takım çünkü diğeri çok kısa :D bir de kabloluyken yeşil ışık yanıp sönüyor rahatsız oldum (!) :D ve kablosuz iken kırmızı ışık yanıyor
Yapmam gereken bir şey var mı sanırım Windows bildirimlerde herhangi bir şey görünmedi veya önerdiğiniz bir ayar var mı?

Ekler

• IMG_1383.jpeg
    IMG_1383.jpeg
    1.7 MB · Hit: 134
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
1714387801193.png

rb ye basip ortadaki yanip sonen tusa basildiginda xbox kolu oluyor rb yerine lb basinca ps kolu koluyor

1714387852880.png

Yapmam gereken bir şey var mı sanırım Windows bildirimlerde herhangi bir şey görünmedi veya önerdiğiniz bir ayar var mı?
xbox lyout kullandigi icin oluyor olabilir kombinasyon degistirip deneyin

x e basip ortakidaki yanip sonen tusa basinca farkli bi moda giriyor gamepad olarak gozukuyor

Hydranoid

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

rb ye basip ortadaki yanip sonen tusa basildiginda xbox kolu oluyor rb yerine lb basinca ps kolu koluyor

Alıntıyı görüntüle

x e basip ortakidaki yanip sonen tusa basinca farkli bi moda giriyor gamepad olarak gozukuyor
Rb tam olarak hangisi ki :D Right Buttondur ama hangi buton rb oluyor acaba :D deneyeceğim anlayabilirsem şimdiden teşekkürler. Bir de ben bunu normal şarj aletiyle prizden şarj edebilir miyim ki!

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç
Alıntıyı görüntüle

Redditteki yorumdan yanlış anlamadıysam jiroskop da mı var? Gyro mod dediği başka bir şey mi?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Muhammet Kürkçü
Redditteki yorumdan yanlış anlamadıysam jiroskop da mı var? Gyro mod dediği başka bir şey mi?
Evet satış sayfasında falanda yazıyor ama hangi oyunda nasıl açılıyor hiçbiryerde yazdığını göremedim.

Reddit deki yazıda sadece mobilde switch moduna alınca jiroskop ve titreşimin kullanıldığı yazılmış ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç
Evet satış sayfasında falanda yazıyor ama hangi oyunda nasıl açılıyor hiçbiryerde yazdığını göremedim.
Jiroskop Sadece Switch modunda kullanıyor ama PC de Switch modunda kol çalışmıyor. Switch modu açıkken ekstra programlar ile tuş atasak kullanabilir miyiz acaba?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Muhammet Kürkçü
Jiroskop Sadece Switch modunda kullanıyor ama PC de Switch modunda kol çalışmıyor. Switch modu açıkken ekstra programlar ile tuş atasak kullanabilir miyiz acaba?
Öyle bir program varsa çalışabilir sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Select - tusu ile b tusuna basinca degisiyor gamepad modu ama bu analog olayini yapamadim

1714397605370.png

wireless olarak bayagi mod var kullanim kilavuzu olsa guzel olur aslinda

https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh4pnc7?hl=en-us&gl=US
soyle bi uygulama indirdim 2 tarftada titresim motoru var sag sol ayri calisiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
Selamlar, saat 2 gibi kargoyu teslim aldım. Ürünü merak eden insanlar için fikir olması adına bu şekilde bir video da çektim:
video nun açıklamasına burada paylaşılan bilgileri ekleyeceğim ve siz de soru ve bilgilerinizi paylaşırsanız daha kolay yardımlaşabiliriz diye düşündüm

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Muhammet Kürkçü
Selamlar, saat 2 gibi kargoyu teslim aldım. Ürünü merak eden insanlar için fikir olması adına bu şekilde bir video da çektim:
video nun açıklamasına burada paylaşılan bilgileri ekleyeceğim ve siz de soru ve bilgilerinizi paylaşırsanız daha kolay yardımlaşabiliriz diye düşündüm
Elinize sağlık gayet iyi video olmuş ama ptt kısmına katılmıyorum maalesef çünkü şuan kargo şubede ama gitsemde vermiyorlar bana hala torbalarda olduğu için. Dediğim tabii ki bölgeden bölgeye değişiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
1714398651525.png

Bi sekilde actim analog olayini

A tusu ile gamepad acma tusuna birlikte bastim ve beyaz isik yandi sonrasinda rb tusu ile tekrar actim kolu o sekilde baglayinca xinput olarak gordu ancak ets de denedigidme hem gaz hem fren ayni anda basiyor

Son düzenleme:
Top Bottom