Neler Yeni

Aliexpress kargo kaç günde gelir

DEFTHANK

80+
Klavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
Klavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.
satıcıdan satıcıya değişiklik gösteriyor benimkiler ortalama 1-2 haftada geliyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim rekorum 6 gün, maks ise 40 gün falan oldu sanırım ama genel olarak 10-15 gün arası.

TR ye birkaç günde gelir genelde, gümrük ve PTT işi çok uzatıyor. Kargo PTT değilse hızlı geliyor 6 günü öyle yakaladım ben 😂

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
2 haftada geliyor max 3

Zamazingoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
İbrahim Toglu
O süre farazi. 2 hafta ortalama artık stabil hale gelmiş aliexpress standart shipping ile.
Daha önceleri singapur post, caino global, gibi kargo opsiyonları da vardı.Singapur 30-40 gün, cainiao 2-3 aya getiriyordu eziyet günlerdi. Neyse ki geride kaldı..

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,036
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
1 mayısta led almıştım. dün gümrük işlemleri bitmiş . bugünde ptt kargo almış. tahminimce cumaya gelir. yani 10 gün sürmüş oluyor toplamda.

DEFTHANK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 mayısta led almıştım. dün gümrük işlemleri bitmiş . bugünde ptt kargo almış. tahminimce cumaya gelir. yani 10 gün sürmüş oluyor toplamda.

Hocam bende şuan böyle. Sizce kaç güne gelir ?

Ekran Alıntısı.PNG

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,036
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH