satıcıdan satıcıya değişiklik gösteriyor benimkiler ortalama 1-2 haftada geliyorKlavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.
Benim rekorum 6 gün, maks ise 40 gün falan oldu sanırım ama genel olarak 10-15 gün arası.Klavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.
2 haftada geliyor max 3Klavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.
O süre farazi. 2 hafta ortalama artık stabil hale gelmiş aliexpress standart shipping ile.Klavye satın aldım. Sipariş verilme tarihi 5 Mayıs. Tahmini teslimat tarihi: 22 Haziran diyor. Doğuru mudur bu ? Birde Sipariş,9 güniçinde kargoya verilecektir diyor.
1 mayısta led almıştım. dün gümrük işlemleri bitmiş . bugünde ptt kargo almış. tahminimce cumaya gelir. yani 10 gün sürmüş oluyor toplamda.
ülkeye gelmesi 2 gün sürer . bizde gümrük işleri en fazla 3 gün sürer . teslim alınıp gelmesi derken 3 günde öyle desek haftaya gelir gibi . bir aksilik çıkmaz ise.