Gurkanpiro
80+ Platinum
Siparişiniz 10 gunde kargo verılır yazıyor 10 gun ıcerısındemı yoksa 10 gun sonramı verılır
10 gün içinde kargoya verilir diyor, fakat 1 , 2 gün içerisinde her türlü kargoya veriliyorSiparişiniz 10 gunde kargo verılır yazıyor 10 gun ıcerısındemı yoksa 10 gun sonramı verılır
ayın 19unda sıparıs olusturdum ama hayla kargoya verılmedı10 gün içinde kargoya verilir diyor, fakat 1 , 2 gün içerisinde her türlü kargoya veriliyor
Çok normal daha yeni türkiyeye gelmiştirayın 19unda sıparıs olusturdum ama hayla kargoya verılmedı
Vallaha bilemiyorum 3 ürün aldım 14 saat içerisinde verildiayın 19unda sıparıs olusturdum ama hayla kargoya verılmedı
yorumlarda kargonun gec geldıgını soyleyenler var amaVallaha bilemiyorum 3 ürün aldım 14 saat içerisinde verildi
daha çınde daha kargoya verılmedıÇok normal daha yeni türkiyeye gelmiştir
eğer çinden kargoya verilmediyse 19unda almışsın haftasonuna denk geldi biraz çinde bu muhabbet var mi bilmem ama haftasonu kargo kapali eğer Türkiye ye geldiyse uzun sürer birazayın 19unda sıparıs olusturdum ama hayla kargoya verılmedı
sagol knk turkıyeye geldımı sıkıntı gelsındeeğer çinden kargoya verilmediyse 19unda almışsın haftasonuna denk geldi biraz çinde bu muhabbet var mi bilmem ama haftasonu kargo kapali eğer Türkiye ye geldiyse uzun sürer biraz
bi de saticiya da bağlı yavas calisiyor olabilirsagol knk turkıyeye geldımı sıkıntı gelsınde