B bayrxmm 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 10 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Ysuflix yazmış: şanslısın hocam benimkiler yarına kaldı Devamı için tıklayın... Bekletile bekletile bir hal olduk hocam zaten hayırlı olsun
Ysuflix yazmış: şanslısın hocam benimkiler yarına kaldı Devamı için tıklayın... Bekletile bekletile bir hal olduk hocam zaten hayırlı olsun
Ysuflix 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5,613 19 Temmuz 2024 #28 istanbul içi kargom nevşehirde görünüyor ptt'yi aradım müşteri hizmetlerine bağlanana kadar canım çıktı bağlandım numarayı falan söyledim yüzüme kapattı ? allahın belası ptt. vallaha hiçbirşeyi beceremiyorlar..
istanbul içi kargom nevşehirde görünüyor ptt'yi aradım müşteri hizmetlerine bağlanana kadar canım çıktı bağlandım numarayı falan söyledim yüzüme kapattı ? allahın belası ptt. vallaha hiçbirşeyi beceremiyorlar..
B bayrxmm 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 10 19 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Ysuflix yazmış: istanbul içi kargom nevşehirde görünüyor ptt'yi aradım müşteri hizmetlerine bağlanana kadar canım çıktı bağlandım numarayı falan söyledim yüzüme kapattı ? allahın belası ptt. vallaha hiçbirşeyi beceremiyorlar.. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam pttye çok yavaş çalışıyor bana da nasıu bu kadar erken geldi şaşırddım pttden kargonuz dağıtıma çıktı yazdı 5 saat sonra geldi
Ysuflix yazmış: istanbul içi kargom nevşehirde görünüyor ptt'yi aradım müşteri hizmetlerine bağlanana kadar canım çıktı bağlandım numarayı falan söyledim yüzüme kapattı ? allahın belası ptt. vallaha hiçbirşeyi beceremiyorlar.. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam pttye çok yavaş çalışıyor bana da nasıu bu kadar erken geldi şaşırddım pttden kargonuz dağıtıma çıktı yazdı 5 saat sonra geldi