Aliexpress kargom 5 gündür linehualda

sonunda girdi hocam benimki gümrüğe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam gümrüğe girdi benimki sizinkini de sokmuşlardır herhalde bir bakın
Aynen girmiş bu sabah 8'de daha yeni güncellemişler ben erken gördüm de konuyu bulamadığım için yazamadım sağolun gene de

bende bu druuma geçti. linehoul'da beklerken sadece bekliyormuydu yani gümrük işlemlerinde değilmiydi? eğer öyleyse 1 hafta da işlemleri bekleriz.
Screenshot_3.png

ben 9'un da gamepad siparişi vermiştim. 13'ün de uzak mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı yazıyor. bugün 17'si. benim kargo nerede şimdi beyler anlayan söyleyebilir mi? tahmini teslimatta 25'i diyor. 2 haftadan fazla sürede gelecek söylenene göre.

Evet çıktı demek oluyormuş, ptt aliekspress kargolarımı teslim aldı

Evet çıktı demek oluyormuş, ptt aliekspress kargolarımı teslim aldı
hocam benimkini almadı hala Import customs clearance complete de takılı kaldı. sizde de mi öyle yazıyor

ben 9'un da gamepad siparişi vermiştim. 13'ün de uzak mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı yazıyor. bugün 17'si. benim kargo nerede şimdi beyler anlayan söyleyebilir mi? tahmini teslimatta 25'i diyor. 2 haftadan fazla sürede gelecek söylenene göre.
hocam şuan çinde türkiyeye gidecek olan kargo uçağını bekliyor durum baya normal temudan herkes son zamanlarda bir şey aldığı için tıkanmış durumda

hocam benimkini almadı hala Import customs clearance complete de takılı kaldı. sizde de mi öyle yazıyor

hocam şuan çinde türkiyeye gidecek olan kargo uçağını bekliyor durum baya normal temudan herkes son zamanlarda bir şey aldığı için tıkanmış durumda
Bende öyle gümrük işlemleri tamamlandı diyo ptt den sms geldi size de gelir hocam

Ama temu siparişimde bir hareket yok kafayı yicem

Bende öyle gümrük işlemleri tamamlandı diyo ptt den sms geldi size de gelir hocam

benimki de az önce pttye geldi hocam istanbulda yaşıyorum sizce kaç günde gelir ? önceki yurtdışı siparişlerimi hepsijet getiriyordu da

benimki de az önce pttye geldi hocam istanbulda yaşıyorum sizce kaç günde gelir ? önceki yurtdışı siparişlerimi hepsijet getiriyordu da
2 gün sonra gelir tahminen. ptt ile 1 günde istanbul içi kargom gelmedi bende istanbulda yaşıyorum. inş 2 günü de aşmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,222
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm
Geri