Neler Yeni

Aliexpress kargom 5 gündür linehualda

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
sonunda girdi hocam benimki gümrüğe
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gümrüğe girdi benimki sizinkini de sokmuşlardır herhalde bir bakın
Aynen girmiş bu sabah 8'de daha yeni güncellemişler ben erken gördüm de konuyu bulamadığım için yazamadım sağolun gene de

Ysuflix

80+ Gold
bende bu druuma geçti. linehoul'da beklerken sadece bekliyormuydu yani gümrük işlemlerinde değilmiydi? eğer öyleyse 1 hafta da işlemleri bekleriz.
Screenshot_3.png

chade

80+ Bronze
ben 9'un da gamepad siparişi vermiştim. 13'ün de uzak mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı yazıyor. bugün 17'si. benim kargo nerede şimdi beyler anlayan söyleyebilir mi? tahmini teslimatta 25'i diyor. 2 haftadan fazla sürede gelecek söylenene göre.

Ysuflix

80+ Gold

Ysuflix

80+ Gold
Evet çıktı demek oluyormuş, ptt aliekspress kargolarımı teslim aldı

bayrxmm

80+
Evet çıktı demek oluyormuş, ptt aliekspress kargolarımı teslim aldı
hocam benimkini almadı hala Import customs clearance complete de takılı kaldı. sizde de mi öyle yazıyor

ben 9'un da gamepad siparişi vermiştim. 13'ün de uzak mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı yazıyor. bugün 17'si. benim kargo nerede şimdi beyler anlayan söyleyebilir mi? tahmini teslimatta 25'i diyor. 2 haftadan fazla sürede gelecek söylenene göre.
hocam şuan çinde türkiyeye gidecek olan kargo uçağını bekliyor durum baya normal temudan herkes son zamanlarda bir şey aldığı için tıkanmış durumda

Ysuflix

80+ Gold
hocam benimkini almadı hala Import customs clearance complete de takılı kaldı. sizde de mi öyle yazıyor

hocam şuan çinde türkiyeye gidecek olan kargo uçağını bekliyor durum baya normal temudan herkes son zamanlarda bir şey aldığı için tıkanmış durumda
Bende öyle gümrük işlemleri tamamlandı diyo ptt den sms geldi size de gelir hocam

Ama temu siparişimde bir hareket yok kafayı yicem

bayrxmm

80+
Bende öyle gümrük işlemleri tamamlandı diyo ptt den sms geldi size de gelir hocam

benimki de az önce pttye geldi hocam istanbulda yaşıyorum sizce kaç günde gelir ? önceki yurtdışı siparişlerimi hepsijet getiriyordu da

Ysuflix

80+ Gold
benimki de az önce pttye geldi hocam istanbulda yaşıyorum sizce kaç günde gelir ? önceki yurtdışı siparişlerimi hepsijet getiriyordu da
2 gün sonra gelir tahminen. ptt ile 1 günde istanbul içi kargom gelmedi bende istanbulda yaşıyorum. inş 2 günü de aşmaz.

Ysuflix

80+ Gold
Top Bottom