GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,368
Şimdiye kadar para iadesi olması lazım dı. Müşteri hizmetleri ne dedi pekiAldım üstünden 7-8 ay geçti hayla piyasada yok en son gümrükte bilgi eksik diyordu bunu nasıl alırım geri?
Onlar iplemedi bileŞimdiye kadar para iadesi olması lazım dı. Müşteri hizmetleri ne dedi peki
Satıcıya da ulaşamıyorsunuz değil mi. Mesaj cevap vermiyorOnlar iplemedi bile
O veriyorda müşteri hizmetlerine bakın diyorSatıcıya da ulaşamıyorsunuz değil mi. Mesaj cevap vermiyor
Valla vermem gider gümrüğü basarım scooterlaUlan bu paralara iyiymiş gümrükte löpçüklemişler olmasın
En az 1000 1200 arası giderValla vermem gider gümrüğü basarım scooterla
Alamazlar ürünün geri parasını isterim aliexpress'den paramı alırımda gümrüğe 5 kuruş yedirtmemEn az 1000 1200 arası gider
arkandayız sukuturla basarsın gümrüğü. 350 tl azmı bi sukutur için en az 1 depo benzin.Valla vermem gider gümrüğü basarım scooterla
Valla bana simdi temsilci dedi çok çok çok üzgünüz dediler bu durumu düzelteceğiz bize iletişim bilgilerinizi verebilirmisiniz dediler verdim üst ekipleriyle iletişime geçeceklermiş rte'yi arayacaklar galiba çocuğun klavyeyi salın la diyearkandayız sukuturla basarsın gümrüğü. 350 tl azmı bi sukutur için en az 1 depo benzin.
valla sıkıntılı durum 8 ay az bir süre değilValla bana simdi temsilci dedi çok çok çok üzgünüz dediler bu durumu düzelteceğiz bize iletişim bilgilerinizi verebilirmisiniz dediler verdim üst ekipleriyle iletişime geçeceklermiş rte'yi arayacaklar galiba çocuğun klavyeyi salın la diye
Tam umudu kestim canım sıkıldı elimdede iş yoktu şunlara bi sarayım dedimvalla sıkıntılı durum 8 ay az bir süre değil