PTT ile gönderiliyor Aliexpress siparişi ama 3 ay gelmediyse gelmez. Gidip sor PTT'ye. Diğer firmalar başkasına veriyor ama PTT vermiyor diye biliyorum.
Yani kendim mi gideyimPTT ile gönderiliyor Aliexpress siparişi ama 3 ay gelmediyse gelmez. Gidip sor PTT'ye. Diğer firmalar başkasına veriyor ama PTT vermiyor diye biliyorum.
Gelmez miPTT ile gönderiliyor Aliexpress siparişi ama 3 ay gelmediyse gelmez. Gidip sor PTT'ye. Diğer firmalar başkasına veriyor ama PTT vermiyor diye biliyorum.
Knk satıcı git dedi şimdi PTT bizim burdan çok yakın değil ona göre gidicem %kac gelmistir3 ay geçmiş. Daha umutla bekleme. Bende bekledim 3 ay. Ama gelmedi. Git sor en iyisi. Ben sorduğumda böyle bir kargo gelmemiş dediler ama şansını dene
Sorun çözülmedi bu arada fazla konu açmak yanlış ama bı ben değilim o yüzden bana sarmayinbu konuyu 4. açışın falan galiba
Yüzde %2-3 gelmiştir dostum. Çok umutlanma dediğim gibi. Ama şansını dene.Knk satıcı git dedi şimdi PTT bizim burdan çok yakın değil ona göre gidicem %kac gelmistir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayn demebu konuyu 4. açışın falan galiba
ayn benim bi kere 5 ay mı 6 ay'da mı ne gelmişti bi tane klavye bekleyin sanşa bala erken gelebilir4-5 ay sonra gelen siparişim var benim.
Sipariş verdiğimi bile unutmuştum,
Kargo benim değil yanlış gelmiş demiştim.