ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Satıcı giriyor onu. Göndermeden de girmiş olabilir bilemem.Sitede sipariş tamamlandı diyor yanlıştır demi
Satıcı giriyor onu. Göndermeden de girmiş olabilir bilemem.Sitede sipariş tamamlandı diyor yanlıştır demi
Şirketin kargoyu kaybetmiş olma ihtimali yüksek. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama gelmeme gibi bir durum yaşamadımKargo takibi yok.
Satıcıyla Konustum en yakın Postaneye gidin dedi en yakın PTT mi oluyor bide benim yerime baskasi gidip alabilirim?
Bende bir ürün almıştım kargo bilgilerine bakınca şöyle görünüyor gelmiş mi acaba anlamadım hiçbirşey ve gelince ptt kargo adresime getiriyor mu ürünü yoksa kendim mi gidip almam gerek?
[/QUOTE10-20 gün gibi bir süreye gelir. Aman hocam vergiye dikkat edin bu arada
AnlamadımŞirketin kargoyu kaybetmiş olma ihtimali yüksek. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama gelmeme gibi bir durum yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kargon kaybolmuş olabilirAnlamadım
Benim ki mi ben konuyu açan arkadaş değilim yukarıya resimde attım kargo takip bilgileriniYani kargon kaybolmuş olabilir
Affedersiniz. Konuyu açan arkadaşım alınsın o zamanBenim ki mi ben konuyu açan arkadaş değilim yukarıya resimde attım kargo takip bilgilerini
Benimkinin durumdan bir şey anladınız mı acaba ? ve ptt ye gelince ptt kargo evime getiriyor mu yoksa kendimiz mi gidip alıyoruz ?Affedersiniz. Konuyu açan arkadaşım alınsın o zaman
Ne yapıyım kargo gelirmi PTT ye mi gidiyimŞirketin kargoyu kaybetmiş olma ihtimali yüksek. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama gelmeme gibi bir durum yaşamadım
Knk benim ne yapmamı tavsiye edersin bilgilerYani kargon kaybolmuş olabilir
Siizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalarBenimkinin durumdan bir şey anladınız mı acaba ? ve ptt ye gelince ptt kargo evime getiriyor mu yoksa kendimiz mi gidip alıyoruz ?
E seninki alınmış zaten.Ben
Ne yapıyım kargo gelirmi PTT ye mi gidiyim
Knk benim ne yapmamı tavsiye edersin bilgiler
Knk ben almadimliSiizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalar
E seninki alınmış zaten.
Satıcı öyle yazmış ama ben ürünü almadim dahaSiizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalar
E seninki alınmış zaten.
Bro ?Siizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalar
E seninki alınmış zaten.