Aliexpress ten 3 ay önce verdiğim sipariş hala gelmedi

Bende bir ürün almıştım kargo bilgilerine bakınca şöyle görünüyor gelmiş mi acaba anlamadım hiçbirşey ve gelince ptt kargo adresime getiriyor mu ürünü yoksa kendim mi gidip almam gerek?

Ekler

• 22.png
    22.png
    40.9 KB · Hit: 64
Kargo takibi yok.
Satıcıyla Konustum en yakın Postaneye gidin dedi en yakın PTT mi oluyor bide benim yerime baskasi gidip alabilirim?
Şirketin kargoyu kaybetmiş olma ihtimali yüksek. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama gelmeme gibi bir durum yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bir ürün almıştım kargo bilgilerine bakınca şöyle görünüyor gelmiş mi acaba anlamadım hiçbirşey ve gelince ptt kargo adresime getiriyor mu ürünü yoksa kendim mi gidip almam gerek?
[/QUOTE10-20 gün gibi bir süreye gelir. Aman hocam vergiye dikkat edin bu arada

Şirketin kargoyu kaybetmiş olma ihtimali yüksek. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama gelmeme gibi bir durum yaşamadım
Anlamadım

Affedersiniz. Konuyu açan arkadaşım alınsın o zaman :)
Benimkinin durumdan bir şey anladınız mı acaba ? ve ptt ye gelince ptt kargo evime getiriyor mu yoksa kendimiz mi gidip alıyoruz ?

Ekler

• 22.png
    22.png
    40.9 KB · Hit: 58

Ekler

• IMG_20200831_154523.jpg
    IMG_20200831_154523.jpg
    199.5 KB · Hit: 46
  • IMG_20200831_154523.jpg
    IMG_20200831_154523.jpg
    199.5 KB · Hit: 45
  • IMG_20200831_154809.jpg
    IMG_20200831_154809.jpg
    231.4 KB · Hit: 40
Benimkinin durumdan bir şey anladınız mı acaba ? ve ptt ye gelince ptt kargo evime getiriyor mu yoksa kendimiz mi gidip alıyoruz ?
Siizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalar

Ben

Ne yapıyım kargo gelirmi PTT ye mi gidiyim

Knk benim ne yapmamı tavsiye edersin bilgiler
E seninki alınmış zaten.

Siizn kargonuz büyük ihtimal PTT dedir. Size getirirler fakat 10 gün falan bekletiyor lanet olasıcalar

E seninki alınmış zaten.
Knk ben almadimli

E seninki alınmış zaten.
Satıcı öyle yazmış ama ben ürünü almadim daha

E seninki alınmış zaten.
Bro ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye