Aliexpress ten 3 ay önce verdiğim sipariş hala gelmedi

Last King

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Kargo takibi yok.
Satıcıyla Konustum en yakın Postaneye gidin dedi en yakın PTT mi oluyor bide benim yerime baskasi gidip alabilirim?

PTT ile gönderiliyor Aliexpress siparişi ama 3 ay gelmediyse gelmez. Gidip sor PTT'ye. Diğer firmalar başkasına veriyor ama PTT vermiyor diye biliyorum.

Şimdi baktım 17 s
PTT ile gönderiliyor Aliexpress siparişi ama 3 ay gelmediyse gelmez. Gidip sor PTT'ye. Diğer firmalar başkasına veriyor ama PTT vermiyor diye biliyorum.
Screenshot_2020-08-31-14-23-16-129_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani kendim mi gideyim

Gelmez mi

Son düzenleme:
3 ay geçmiş. Daha umutla bekleme. Bende bekledim 3 ay. Ama gelmedi. Git sor en iyisi. Ben sorduğumda böyle bir kargo gelmemiş dediler ama şansını dene :D

3 ay geçmiş. Daha umutla bekleme. Bende bekledim 3 ay. Ama gelmedi. Git sor en iyisi. Ben sorduğumda böyle bir kargo gelmemiş dediler ama şansını dene :D
Knk satıcı git dedi şimdi PTT bizim burdan çok yakın değil ona göre gidicem %kac gelmistir

bu konuyu 4. açışın falan galiba
Sorun çözülmedi bu arada fazla konu açmak yanlış ama bı ben değilim o yüzden bana sarmayin

Knk satıcı git dedi şimdi PTT bizim burdan çok yakın değil ona göre gidicem %kac gelmistir
Yüzde %2-3 gelmiştir dostum. Çok umutlanma dediğim gibi. Ama şansını dene.

hocam en temizi ürün gelmedi diyerek ürünü iptal etmen olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri