Neler Yeni

🔥İndirim ALİEXPRESS TIRAŞ ALETİ 80 LİRA

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
temp mail oluşturup aldım maili ya yanlış kaydettim ya da sildiler giriş yapamıyorum şu an inşallah gelir :D

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ozan
temp mail oluşturup aldım maili ya yanlış kaydettim ya da sildiler giriş yapamıyorum şu an inşallah gelir :D
Bende temp mail ile hesap açtım. Web'den girmeye çalıştığımda maile doğrulama kodu gönderiyordu, mobil uygulamada doğrulama kod istemiyor

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Aliexpress de 2. Hesabı açmak istesek nelere dikkat etmek lazım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Powertec TR-1818 modeline çok benziyor.

Arif

80+ Bronze
Alanlar varmış çok iyi diyolar
Aslında ben orta seviye bir ürün arıyordum (1000-3000 TL) bu başlığı görünce bir şans tanıdım. bir kaç hafta idare etse yeter. kaliteli bir ürün almak için araştırma yapıyorum o süre zarfında linkte paylaştığın ürünü kullanacağım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Aliexpress de 2. Hesabı açmak istesek nelere dikkat etmek lazım
Dikkat edilecek bir şey yok direkt yeni hesap açıp alabilirsiniz aynı tc ile 5 ürün alınabiliyormuş 1 ay da ona dikkat etseniz yeter.
öbür varyantları niye pahalı
Led gösterge var onlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ben orta seviye bir ürün arıyordum (1000-3000 TL) bu başlığı görünce bir şans tanıdım. bir kaç hafta idare etse yeter. kaliteli bir ürün almak için araştırma yapıyorum o süre zarfında linkte paylaştığın ürünü kullanacağım.
Philips in traş makineleri indirime giriyor prime a özel. One blade i oradan 470 e vücut tıraş aletini de 370ne aldım philips in öneririm yine indirim görürsem etiketleyeyim sizi

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Dikkat edilecek bir şey yok direkt yeni hesap açıp alabilirsiniz aynı tc ile 5 ürün alınabiliyormuş 1 ay da ona dikkat etseniz yeter.

Led gösterge var onlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Philips in traş makineleri indirime giriyor prime a özel. One blade i oradan 470 e vücut tıraş aletini de 370ne aldım philips in öneririm yine indirim görürsem etiketleyeyim sizi
alınmaz tr de 160 tl zaten

Top Bottom