Bende temp mail ile hesap açtım. Web'den girmeye çalıştığımda maile doğrulama kodu gönderiyordu, mobil uygulamada doğrulama kod istemiyortemp mail oluşturup aldım maili ya yanlış kaydettim ya da sildiler giriş yapamıyorum şu an inşallah gelir![]()
Aslında ben orta seviye bir ürün arıyordum (1000-3000 TL) bu başlığı görünce bir şans tanıdım. bir kaç hafta idare etse yeter. kaliteli bir ürün almak için araştırma yapıyorum o süre zarfında linkte paylaştığın ürünü kullanacağım.Alanlar varmış çok iyi diyolar
öbür varyantları niye pahalı
Dikkat edilecek bir şey yok direkt yeni hesap açıp alabilirsiniz aynı tc ile 5 ürün alınabiliyormuş 1 ay da ona dikkat etseniz yeter.Aliexpress de 2. Hesabı açmak istesek nelere dikkat etmek lazım
Led gösterge var onlardaöbür varyantları niye pahalı
Philips in traş makineleri indirime giriyor prime a özel. One blade i oradan 470 e vücut tıraş aletini de 370ne aldım philips in öneririm yine indirim görürsem etiketleyeyim siziAslında ben orta seviye bir ürün arıyordum (1000-3000 TL) bu başlığı görünce bir şans tanıdım. bir kaç hafta idare etse yeter. kaliteli bir ürün almak için araştırma yapıyorum o süre zarfında linkte paylaştığın ürünü kullanacağım.
alınmaz tr de 160 tl zatenDikkat edilecek bir şey yok direkt yeni hesap açıp alabilirsiniz aynı tc ile 5 ürün alınabiliyormuş 1 ay da ona dikkat etseniz yeter.
Led gösterge var onlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips in traş makineleri indirime giriyor prime a özel. One blade i oradan 470 e vücut tıraş aletini de 370ne aldım philips in öneririm yine indirim görürsem etiketleyeyim sizi
Teşekkür ederim bekliyorum.Philips in traş makineleri indirime giriyor prime a özel. One blade i oradan 470 e vücut tıraş aletini de 370ne aldım philips in öneririm yine indirim görürsem etiketleyeyim sizi