Neler Yeni

Nothing Phone 1 Siyah 8/128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 13.200TL

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
"En önemli risk ise, geri dönüş işleminin cihazınızın fabrika ayarlarına dönmesine yol açmasıdır. Bu da, kaydedilmemiş tüm verilerinizin silineceği anlamına gelir. Bu nedenle, geri dönüş işlemine başlamadan önce tüm verilerinizi yedeklemeniz hayati önem taşıyor."
betadan dönüş diyor bizdeki ana sürüm ama yinede işe yarayabilir fakat ben zaten yedeklemeye üşendiğim için düşürmüyorum sürümü kim yedek alcak bir sürü uğraşcak.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
"En önemli risk ise, geri dönüş işleminin cihazınızın fabrika ayarlarına dönmesine yol açmasıdır. Bu da, kaydedilmemiş tüm verilerinizin silineceği anlamına gelir. Bu nedenle, geri dönüş işlemine başlamadan önce tüm verilerinizi yedeklemeniz hayati önem taşıyor."
betadan dönüş diyor bizdeki ana sürüm ama yinede işe yarayabilir fakat ben zaten yedeklemeye üşendiğim için düşürmüyorum sürümü kim yedek alcak bir sürü uğraşcak.
Bootloader kilidi vs yazmıstı da birisi ondan dedim aslında. Tüm fotogrtaflarını google fotolara ayarla hocam oraya yedekle ben öyle yaptım

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Ensar Polat
Bende şuana dek bildirimle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı tek wp'den fotoğraf atarken yavaşlık vardı pil optimizasyonunu iptal et dedim whatsapp için düzeldi ama şunu söyleyeyim son gelen android 15 güncellemesini yapmayın ayarlar arayüzü aşırı kötü olmuş cihaz benliğini kaybetmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye göre kime göre ? s23 dediğin cihaz şişirilme bi cihaz bana göre kamera vs çok iyi diyolar alakası yok pastel boya efektiyle çekiyor amoled ekranda kontrast full vurup sana güzel gösteriyor cihaz ekranında pc'den bakınca çamur gibi fotoğraflar s23 dediğin cihaz deli gibi ısınıyor bu arada.
Sen kullanamıyorsun sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,869
Üyeler
169,784
Son üye
Kaanbrn
Top Bottom