Neler Yeni

Nothing Phone 1 Siyah 8/128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 13.200TL

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben alalı 1 hafta oldu sizi dinleyip 3.0'a hala geçmedim ne kadar süredir kullanıyorsunuz telefonu?
1 ay olmadı 2 haftadır falan kullanıyorum valla bazi problemler denk geldi. 🤣 Sizde var mi onlar belki de 3.0 da olan bi problem fix gelecektir bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Arda doğan
Apple'ın Android versiyonu gibi düşünebilirsin sistemini. Çok hızlı, donma vs hiç yok, şarjı çok iyi gidiyor.Gereksiz uygulama ve rekamlarla seni ve sistemi yormuyor. Bu Dün aldığım ekran süresi.

Bu linkte hem nothing'in hemde samsung ve xiaomi'nin arkaplanda kullandığı gereksiz uygulamaların listesi var.Linkteki alt sayfalara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Alıntıyı görüntüle
Benim poco f6 böyle

Ekler

• Screenshot_2025-02-11-17-22-49-297_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-02-11-17-22-49-297_com.miui.securitycenter.jpg
    264.3 KB · Hit: 29

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Gökhan
ben de s25te 11 saat sot alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yılmazer
1 ay olmadı 2 haftadır falan kullanıyorum valla bazi problemler denk geldi. 🤣 Sizde var mi onlar belki de 3.0 da olan bi problem fix gelecektir bilmiyorum
Telefonu çok az kullanan biriyim ve telefonlardan çok anlamam ama şuana kadar bir sorun farketmedim siz neler yaşadınız?
Bataryası bu telefonun zaten zayıf yönlerinden biri incelemelerden anladığım kadarıyla ama bu fiyata göre bence şuana kadar gayet yeterli bir performans verdi uzun kullanımda tabii daha iyi anlaşılacaktır durum.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Telefonu çok az kullanan biriyim ve telefonlardan çok anlamam ama şuana kadar bir sorun farketmedim siz neler yaşadınız?
Bataryası bu telefonun zaten zayıf yönlerinden biri incelemelerden anladığım kadarıyla ama bu fiyata göre bence şuana kadar gayet yeterli bir performans verdi uzun kullanımda tabii daha iyi anlaşılacaktır durum.
Batarya yine eyvallah da instagramdan bildirim gelmemesi ve wpden fotoğraf çekince donması beni baya sinir etti yani

manake

80+
Nedir sorun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya yine eyvallah da instagramdan bildirim gelmemesi ve wpden fotoğraf çekince donması beni baya sinir etti yani
Şunu aktif ettiniz mi hocam

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Nedir sorun hocam

Şunu aktif ettiniz mi hocam

Çözmedi bu. Telegram sayfasında da varım ama çözülmedi bu :D Belki de benim telde bi problem var

Dediğim gibi ben 2.6 dayım ama böyle sorunlar yok yabancı forumlardan teğit ettiniz mi durumu size özel mi değil mi öğrenmek için?
Valal baktım bazı çözümler vardı @manake nin attığı gibi ama çözülmedi

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
Bende bazı problemler olmaya başladı. WhatsAppdan fotoğraf atarken donması, Instagram'dan bildirim gelmemesi, şarjının çabuk bitmesi gibi. Np1 miydi sizinkisi de böyle şeyler oluyo muydu
Bende şuana dek bildirimle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı tek wp'den fotoğraf atarken yavaşlık vardı pil optimizasyonunu iptal et dedim whatsapp için düzeldi ama şunu söyleyeyim son gelen android 15 güncellemesini yapmayın ayarlar arayüzü aşırı kötü olmuş cihaz benliğini kaybetmiş.

Ne anlamda memnun kaldın s23 çok daha iyi bundan
Neye göre kime göre ? s23 dediğin cihaz şişirilme bi cihaz bana göre kamera vs çok iyi diyolar alakası yok pastel boya efektiyle çekiyor amoled ekranda kontrast full vurup sana güzel gösteriyor cihaz ekranında pc'den bakınca çamur gibi fotoğraflar s23 dediğin cihaz deli gibi ısınıyor bu arada.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bende şuana dek bildirimle ilgili hiç bi sıkıntı olmadı tek wp'den fotoğraf atarken yavaşlık vardı pil optimizasyonunu iptal et dedim whatsapp için düzeldi ama şunu söyleyeyim son gelen android 15 güncellemesini yapmayın ayarlar arayüzü aşırı kötü olmuş cihaz benliğini kaybetmiş.
2.6da belki bu problemler yoktur. Bende 3.0, o yüzden olmuş olabilir ya en kötü 2.6 ya döndürücem rom falan atıp da çok üşeniyom :D

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
2.6da belki bu problemler yoktur. Bende 3.0, o yüzden olmuş olabilir ya en kötü 2.6 ya döndürücem rom falan atıp da çok üşeniyom :D
ben yurtdışından yeni döndüm sayılır telefon 256'lık 246 gb dolu şuan ağzına kadar bende üşenmesem sürümü düşürürüm 2.6ya dönerim tekrar.

Top Bottom