Yardım AliExpress Vergi Olayları

ödeme sayfasında ne kadar çıkıyorsa o kadar ödersin indirim almalık jetonlar var ama böyle ürünlere 1-2 lira indirim yapıyor sadece

bildin cirtcirt yaptirirsin terzilerde rahat 15-20 tl ye
Hocam cırt cırt var da böyle bir tarafı cırt cırt diğer tarafı yapışkan olayı olan var mı bilmiyorum?

ödeme sayfasında ne kadar çıkıyorsa o kadar ödersin indirim almalık jetonlar var ama böyle ürünlere 1-2 lira indirim yapıyor sadece
Hocam bu vergiyi peki şimdi ödeyince kapıda para cokmauacak mı o zaman? Direk teslim mi alıcam?

Böyle bir ödeme çıkıyor.

Ekler

• IMG_20240719_193056.jpg
    IMG_20240719_193056.jpg
    42.2 KB · Hit: 41
Hocam cırt cırt var da böyle bir tarafı cırt cırt diğer tarafı yapışkan olayı olan var mı bilmiyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu vergiyi peki şimdi ödeyince kapıda para cokmauacak mı o zaman? Direk teslim mi alıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir ödeme çıkıyor.
direkt teslim alıcaksınız

direkt teslim alıcaksınız
Teşekkürler, bu artık hep böyle mi hocam? Ben yıllardır yurtdışından sipariş vermiyorum da. En son böyle kapıda fln ödeme çıkıyordu artık hepsini uygulamadan mı hallediyoruz?

Teşekkürler, bu artık hep böyle mi hocam? Ben yıllardır yurtdışından sipariş vermiyorum da. En son böyle kapıda fln ödeme çıkıyordu artık hepsini uygulamadan mı hallediyoruz?
hep böyle diye biliyorum her şey uygulamadan artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri