Öneri EPOMAKER VERGILENDIRME BILGISI

Kanka gidip düşük gösterince de kapatırlar işte adamlar düşük gösterildiğini fiyatların fark edince. Halbu ki olması gerektiği gibi düşük göstermeden sadece 27 euro altı indirimde olan ürünler tercih edilse resmiyette de böyle sorun çıkmazdı güzelce kullanılmaya devam ederdi insanlar gümrük sınırı çerçevesinde. Zaten son zamanlarda vergi alınacak yer aranıyor sonra böyle şeyler ortaya çıkıyor. Yakında 27 euro dan da aşağı çekmezlerse fiyatı iyi Valla.
Bakalım benim yunzii siparişim yunexpresse verilecek vergi çıkmaz ins

Vermeye çalışıp veremeyecekler tr için oraya çalıştıkları için onlar oraya teslim etmeyi düşüncü. Tr için tamamen kapalı şu an yun express. 2-3 ayda böyle kalacak.
hayirlisi 4px e verdiririz en kotu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vermeye çalışıp veremeyecekler tr için oraya çalıştıkları için onlar oraya teslim etmeyi düşüncü. Tr için tamamen kapalı şu an yun express. 2-3 ayda böyle kalacak.
kendileri kabul etti daha bu sabah

hayirlisi 4px e verdiririz en kotu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendileri kabul etti daha bu sabah
Hocam merhaba, 4PX deki durum nasıl oluyor yunexpress e göre ? shenzenaudiodan bana yunexpress le gönderemediklerini 4px ile göndereceklerini söylediler. vergi çıkma durumu yüksek ihtimal mi ?

ürünü yanwene verilip 2 gün geçenler bana dmden kodunu iletebilirmi vergi cikip cikmayacagini teyit edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri