Aliexpress'den GK61 Alınır mı?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
3,500
Bütçe
350

Banggood'a göre fiyat olarak 100TL daha düşük.

Sizce ne diyorsunuz alınır mı? Yoksa bu gerçek GK61 değil mi zira birisi geek, diğeri Skyloong adlı bir marka. Fakat bir yandan da 2100 adet sipariş edilmiş. Bu arada başka %60 klavye önerileriniz var ise alabilirim.

@zbabomen @epica59

Sizce ne diyorsunuz alınır mı? Yoksa bu gerçek GK61 değil mi zira birisi geek, diğeri Skyloong adlı bir marka. Fakat bir yandan da 2100 adet sipariş edilmiş. Bu arada başka %60 klavye önerileriniz var ise alabilirim.

@zbabomen @epica59
Evet 2side aynı ayrıca bu arkadaş bir rehber yapmıştı çok güzeldi ordan bakabilirsiniz yada rehberi yapan bu arkadaşa sorabilirsiniz %60 klavyeler hakkında bilgilidir @Beter Ali

@zbabomen @epica59
Bence seçeneklere göre bluetooth özelliği değişiyor çünkü 320TL'ye bu özellikler çok iyi
Bide GK61 yerine MK61 önerebilirim pudding keycapler artı sayılabilir rgb olarak, onun dışında GK61 ile MK61 çok benzer klavyeler olması lazım.

Bence seçeneklere göre bluetooth özelliği değişiyor çünkü 320TL'ye bu özellikler çok iyi
Bide GK61 yerine MK61 önerebilirim pudding keycapler artı sayılabilir rgb olarak, onun dışında GK61 ile MK61 çok benzer klavyeler olması lazım.
Hocam MK61'in keycap'leri beni pek çekmedi açıkçası. GK61'in tipi daha çok hoşuma gitti. Onun dışında GK61 alınabilir diyorsunuz yani. Ona göre muhtemelen bugün veya yarın alacağım.

Hocam MK61'in keycap'leri beni pek çekmedi açıkçası. GK61'in tipi daha çok hoşuma gitti. Onun dışında GK61 alınabilir diyorsunuz yani. Ona göre muhtemelen bugün veya yarın alacağım.
Evet alınabilir BW-KB1'de bakabilirsin bluetooth özelliği var ek olarak

@zbabomen @epica59
gk kaliteli olmayan bir klavye bwkb1 tercih et ya da mk61

Bu klavye güzel ama forumda bazı arkadaşlar ben önerince karşı çıkırlar var neden hiç bilmiyorum klavye ama güzel bence incelemesini izledim beyendim

Peki kablolu kullanımda bir sıkıntı çıkabilir mi? Bilgisayarımda bluetooth özelliği yok maalesef. Adaptör vb ile de uğraşmam gerekecek. Onun dışında klavyeyi beğendim.
mk 61 kablolu bwkb1 dual mode ve sıkıntı çıkmaz merak etme

Geri