- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Kafalarına göre belirlemiyorlar yüzdelik dilim ve ona göre belirliyorlar.Pardon mazur görün ben hepsine kargocu diyorum![]()
Kafalarına göre belirlemiyorlar yüzdelik dilim ve ona göre belirliyorlar.Pardon mazur görün ben hepsine kargocu diyorum![]()
Eğer üstüne para eklemeyeceksen pek bir işe yaramıyor kargo ve vergi yüzündenBir ben yapamadım şunu ağlıcam ya.
Klavye düşündüm mouse pad sd kard fln düşünüyordum ben yaEğer üstüne para eklemeyeceksen pek bir işe yaramıyor kargo ve vergi yüzünden
Nasıl yani ?Eğer üstüne para eklemeyeceksen pek bir işe yaramıyor kargo ve vergi yüzünden
Klavye düşündüm mouse pad sd kard fln düşünüyordum ben ya
30tl kargo ücreti, yaklaşık 25tl de vergi çıkıyor 15 lira felan karın oluyor ancakNasıl yani ?
Tamam çok teşekkür ederim.30tl kargo ücreti, yaklaşık 25tl de vergi çıkıyor 15 lira felan karın oluyor ancak
Yağnii çakma sonuçta çok bişey beklememek lazımhttps://tr.aliexpress.com/item/10000034406778.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4e684c4dWZOmeE bu nasıl aldım indirimim vardı 50 TL verdim
deneyeceğiz kötüyse üzülmem 50 tl sonuctaYağnii çakma sonuçta çok bişey beklememek lazım