🔥İndirim Aliexprsss klavye bilek desteği 40 TL

1 ay sürmüyor bugüne kadar en uzun sürede gelen ürünüm 10 günde geldi. Geç gelmesinin tek nedeni de PTT. Liyakatsiz ve torpilli çalışanlarından dolayı.
Hocam zaten sorun o ptt skntisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama 1.5 bilemedin 2 hafta senin 100'e aldığın zamanla şimdiki arasında dağlar kadar fark var 2 günde Çin'den gelen ürün 3 gün İstanbul'da 3 gün yaşadığım şehirde bekliyorsa kargonun geç gelme sebebi tamamen PTT

İstediğin kadar hesap açıp ürün alabilirsin 6. ürünüm yolda

İLK SİPARİŞE ÖZEL

Ben sorunu zaten biliyroum hocam zaten sorun oldugu icin değmez diyordum

Herkes ucuz diye atlıyorda içerisindeki kullanılan ürünler ne ecaba? Atık maddelerden üretilen, kanserojen içeren maddeler olabilir. Ucuz diye uzun vadede sağlıktan olmayın. Bilek ağrınız olsun daha iyi olursunuz :D

Hocam, sen daha çok takip ediyor gibisin Aliexpress' i. Eğer bu saat indirime girerse konu açabilir misin ? Aslında şimdi alsam mı diye de düşünüyorum ama bekleyeceğim sanırım.
Son zamanlarda takip etmeye başladım listemde ne varsa zamlandı artık takip etmem saatlere hiç bakmamıştım zaten dediğim gibi fazla zam yememiş al gitsin

Son zamanlarda takip etmeye başladım listemde ne varsa zamlandı artık takip etmem saatlere hiç bakmamıştım zaten dediğim gibi fazla zam yememiş al gitsin
Wifi adaptör+ akıllı saat alacaktım. Şimdi alırsam 150 TL zarardayım :D. Ama şimdi almazsam da ileride daha fazla zarara girebilirim.
Aldım hocam, çok sağolun. Umarım pişman olmam. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Acaba wifi adaptörü de şimdi mi alsam ? 150 TL. https://tr.aliexpress.com/item/1005005061612054.html

Son düzenleme:
Wifi adaptör+ akıllı saat alacaktım. Şimdi alırsam 150 TL zarardayım :D. Ama şimdi almazsam da ileride daha fazla zarara girebilirim.
Aldım hocam, çok sağolun. Umarım pişman olmam. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Acaba wifi adaptörü de şimdi mi alsam ? 150 TL. https://tr.aliexpress.com/item/1005005061612054.html
@ijustfaruk hocam saati satın alalı 4 gün oldu ve şu anki fiyatı 265 TL. Ben 310 TL' ye almıştım. Sizce iptal edip tekrar alsam bayrama kadar gelir mi?

@ijustfaruk hocam saati satın alalı 4 gün oldu ve şu anki fiyatı 265 TL. Ben 310 TL' ye almıştım. Sizce iptal edip tekrar alsam bayrama kadar gelir mi?
İade onayı ürünün ulaşması fakan derken uğraşmaya değeceğini sanmıyorum gelip gelmeyeceğide gümrüğün insafına kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri