Neler Yeni

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirhan
Bu DLSS 4 mü, 3 mü?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yusuf Gümüş
Nvidia app'den dlss 4 ile değiştiridin dlss sürümünü. Bende oynuyorum şuanda dlss 4 ile görüntü bozulmuyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir
Burada hala ölüp biterim ama dlss ve fsr teknolojilerini sevmem :)
Şu son fiyatlandırmadan sonra nvdıya hiçbir gözle bakmam.Tek trde olsa anlardım fakat global bir şekilde stokları az çıkarıp fahiş fiyattan sürdürtmeleri fiyatları söylediklerine göre çıkarmadılar.Eğer iş harici alan varsa nvdı fanboyluktan başka bir şey olamaz

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
dediğiniz doğru dlss yi açınca görüntüden taviz veriyorsunuz.ama bilmeniz gereken şu: örneğin severek oynadığım war thunderden örnek vereyi.yeni gelen güncelleme ile oyunda dlss native kullanmış.açtığında göreceksin.neredeyse dlss siz doğal görsellere çok yakın.ayırt etmesi çok zor hakkaten.ama fps de gerçekten belirgin bir artış yine var.kalite modu kadar olmasa da.örneğin 2k ultra ayarlarda (rt kapalı) dlss kalite modunda 171fps monitör sınırını rahat alıyorum.üstelik eran kartının sadece 3te 2 gibi bir kısmını kullanıyor.ve 120-130w civarı tüketiyor.görüntü zaman zaman bazı yerlerde bozsada yiede güzl.dlss native açtığımda çok harika oluyor grafikler ama ortalama 120-140 bazen 150 fps alabiliyorum.171 e çıktığı da oldu.(haritaya bağlı).bu dlss 4 farkı.zaten nvdia ceosunun videosunu iyi izlediğinizde 5000 serisi çıkmadan önce; dlss 4 ün harikalıklarından söz etmişti.daha doğala yakın ve fps den fazla taviz vermeden.ama yine o videoyu izlediğinizde başlangıçta birkaç oyunda etkili olacağını zamanla hangi oyunlarda daha etkili olacağını listelemişti.sizin kısaca anlayacağınız şekilde tavsiyem: eğer gerçekten bişeyler yapılmasını isteyerek bu şeilde baskı kurma niyetindeyseniz oyunlara bir anca dlss native özelliğinin eklenmesi üzerinedir.
eski yorumlarıma dayanarak tekrar söylüyorum: 9070 xt varken 30-33 bin tl civarına 5070 in yüzüne kim bakar.ama geçen akşam forumdaki bir arkadaşın aldığı gibi 38 bine 5070 ti almak varken 9070 xt ye kim bakar.akıllı olmak lazım.

DLSS 4 değildir bu. DLSS 4 Quality Nativeden daha iyi moruk.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Fırat Kaya

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Ömür
Optimizasyon daha leş gibidir bu sag altta bir şey indiriyor onları yaptınmı
İlk indirdiğimde türkçe dublaj olmuyordu sildim başka indiriyorum ama ilk indirdiğimde altta hiç bişey çıkmamıştı

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,942
İsim
Sarp Yılmaz
Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:

DLSS AÇIK KALİTE

DLSS KAPALI

DLSS KAPALI

DLSS AÇIK KALİTE

Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...
DLSS'in amacı FPS artışı olduğu için yer yer bazı oyunlarda bu tarz görüntü bozulmaları oluşuyor en son Bannerlord oyununda başıma geldi DLSS'e ihtiyaç olduğundan değil fakat oyunu kurunca otomatik açıldı ve yer yer görüntü bozuluyordu ayarlara baktım DLSS açık olduğu içinmiş.
Bütün oyunlarda bu sorun olmasa da evet maalesef can sıkıcı bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Yuzarsef
Ben 2022den beri RTX 3060 ve 5070 Ti kullanıyorum. Toplasam yarım saat DLSS açmışımdır. Ayrıca ray tracing, FSR gibi şeyleri de hiç açmam. 30 fps bile olsa doğal(native) oynarım her zaman.
kardo nvidia nın olayı o zaten eğer dlss vs kullanılmayacaksa amd en iyi seçenecek oluyor her daim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,079,219
Üyeler
171,537
Son üye
akhilleus12