Burada hala ölüp biterim ama dlss ve fsr teknolojilerini sevmemNvdı diye ölüp bitenler nerde acaba.
Şu son fiyatlandırmadan sonra nvdıya hiçbir gözle bakmam.Tek trde olsa anlardım fakat global bir şekilde stokları az çıkarıp fahiş fiyattan sürdürtmeleri fiyatları söylediklerine göre çıkarmadılar.Eğer iş harici alan varsa nvdı fanboyluktan başka bir şey olamazBurada hala ölüp biterim ama dlss ve fsr teknolojilerini sevmem![]()
Optimizasyon daha leş gibidir bu sag altta bir şey indiriyor onları yaptınmıoyun bende 10 fps veriyor 5600 rx6700xt çözümü nedir tamam çözdüm
İlk indirdiğimde türkçe dublaj olmuyordu sildim başka indiriyorum ama ilk indirdiğimde altta hiç bişey çıkmamıştıOptimizasyon daha leş gibidir bu sag altta bir şey indiriyor onları yaptınmı
DLSS'in amacı FPS artışı olduğu için yer yer bazı oyunlarda bu tarz görüntü bozulmaları oluşuyor en son Bannerlord oyununda başıma geldi DLSS'e ihtiyaç olduğundan değil fakat oyunu kurunca otomatik açıldı ve yer yer görüntü bozuluyordu ayarlara baktım DLSS açık olduğu içinmiş.Altta ki sistemimle 4K full ayarlarda DLSS açınca görüntü çamurlaşıyor, buyrun:
DLSS KAPALI
DLSS AÇIK KALİTE
Göremeyenler için daha detaylı gösterelim:
DLSS AÇIK KALİTE
DLSS KAPALI
DLSS KAPALI
DLSS AÇIK KALİTE
Şu durumdan nefret ediyorum ya, bu ilerleme değildir hocam, bu gerilemedir, bu yenilik değildir bence, saf güce odaklanmaktansa yapay zekayla bu olmamalı ya. Oyuna girdim DLSS açık oyunda görsel bi sıkıntı var anlam veremediğim, böyle göze batan bir şeyler dedim kesin DLSS ile ilgili, düşündüğüm gibi de oldu...
kardo nvidia nın olayı o zaten eğer dlss vs kullanılmayacaksa amd en iyi seçenecek oluyor her daimBen 2022den beri RTX 3060 ve 5070 Ti kullanıyorum. Toplasam yarım saat DLSS açmışımdır. Ayrıca ray tracing, FSR gibi şeyleri de hiç açmam. 30 fps bile olsa doğal(native) oynarım her zaman.