Alınabilecek en mantıklı ekran kartı

Hocam yazdıklarımı tam okudugunu sanmiyorum ama tekrar yazayim. Ben acil paraya sikistigim icin sattim kartimi. Gayette guzel paraya gitti. Su an yine bütçem var ama 4090 almak istemiyorum tekrar. 5090 da asiri pahali. 5080 de fiyatina gore yeterli performansta degilz, en fp kart 5070 ti gozukuyor. Bu baglamda insanlarin fikrini sordum. Herkes neden 4090 sattin diyip duruyor. Ne dusurmek icin ne yukseltmek icin satmadim o karti. İhtiyac dogrultusunda sattim. İnsanlar sey anliyor 5080 almak icin sattim. Yada 5090 almak icin. Hayir oyle bisey yok
anladım hocam kusura bakmayın, 5080 alman senin için en iyisi olur 5090 alınabilecek bir kart değil şu fiyatlarda.

hocam downgrade yapmaya gerek yok 4090 neyinize yetmeyecek :D 4090 hala fantezi diyebileceğimiz kartlardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıp 5070 Tİ falan geçmek yapabileceğin en mantıksız şeylerden biri eğer sattıysan büyük geçmiş olsun minimum 5080 falan alman lazım sanırım.

anladım hocam kusura bakmayın, 5080 alman senin için en iyisi olur 5090 alınabilecek bir kart değil şu fiyatlarda.
image.webp

Gittim sifir acilmamis kutu 7800 xt aldim. İdare eder beni. 2k da oyun oynarim. Bu surecte ya 5090 inin fiyatina indirim bekleyecegim yada 5080 superi bekleyecegim. Su an 5080 ve 5090 a o paraları vermek icimden gelmedi

Alıntıyı görüntüle
Gittim sifir acilmamis kutu 7800 xt aldim. İdare eder beni. 2k da oyun oynarim. Bu surecte ya 5090 inin fiyatina indirim bekleyecegim yada 5080 superi bekleyecegim. Su an 5080 ve 5090 a o paraları vermek icimden gelmedi
bil bakalım başka kimde o kart var XD 2k da çok rahat götürür afmf2.1 sayesinde 4k yı bile zorluyor bu arkadaş.

bil bakalım başka kimde o kart var XD 2k da çok rahat götürür afmf2.1 sayesinde 4k yı bile zorluyor bu arkadaş.
Valla su an alinabilecek en mantikli kart ya. Net söylüyorum bütçesi olana da olmayana da. Ben uskudarda oturuyorum bunu umraniye de bi internet kafede buldum. Adamin elinde acilmamis sifir kutu var adetli olarak. 16 bin tl ye aldim. Bu fiyata da kacirmak istemedim

Valla su an alinabilecek en mantikli kart ya. Net söylüyorum bütçesi olana da olmayana da. Ben uskudarda oturuyorum bunu umraniye de bi internet kafede buldum. Adamin elinde acilmamis sifir kutu var adetli olarak. 16 bin tl ye aldim. Bu fiyata da kacirmak istemedim
image.webp

Daha simdi aciyorum.

İdarelik bi kart al, RX6600 RX6700XT gibi. 5080S 24GB bekle seni fazlasıyla tatmin edecektir. Tabi ne zaman çıkar belli değil

İdarelik bi kart al, RX6600 RX6700XT gibi. 5080S 24GB bekle seni fazlasıyla tatmin edecektir. Tabi ne zaman çıkar belli değil
Aynen oyle yaptim hocam. 7800xt aldım sifir uygun fiyata

Hayırlı olsun hocam, idarelikten öte bence sağlam bir kart götürür

H.olsun Güzel bi tercih satarkende zorlanmazsın
tesekkur ederim. Evet enteresan sekilde 7700xt lerin bile ikinci elleri benim aldigim sifir 7800xt den daha pahali. Garip bi piyasa var anlamadim

Hayırlı olsun hocam, idarelikten öte bence sağlam bir kart götürür
Cok tesekkur ederim. Yemekten sonra takip deneyecegim insallah.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
5080 idealdir 5070 ti tatmin etmeyebilir.

tesekkur ederim. Evet enteresan sekilde 7700xt lerin bile ikinci elleri benim aldigim sifir 7800xt den daha pahali. Garip bi piyasa var anlamadim

Ülkmezde 2. El piyayası çok absürt malesef. Sadece PC donanım olarak değil tüm 2. El ürün piyasası öyle. Heleki fırsatçı satıcılar.

tamam hallettim sorunu

Son düzenleme:
image.webp

Testi baslattim herhangi bir sorun gozukmuyor ama seyi anlamadim. Bende 7800x3d var e tabi 4090 i satinca igpu actim biostan o şekilde görüntü aldim. Hic driver falan kurmadim direk 7800xt yi gordum amd adrenalinden. Driveri kendisi mi kurdu arka planda acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri