Atheos
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Hepsi güzel hocam hayırlı olsun size, ben 4060'dan devam sjshsjsbsj. Şuan 4060 o kadar iyi geliyor ki, çünkü bundan onceki PC LoL 60 FPS takılıyordu... Bildiğim kadarıyla 5070 ti da, 4090 da 4k çok güzel fpslerde oynatır, ama 5070ti'da dlssi biraz açmanız gerekir, ama dediğiniz gibi hikayeli oyunlarda problem olmuyor, bende kalitede açıyorum. Tekrar hayırlı olsun4090 saf guc olarak 5080 den de daha iyi bro. Mesele o degildi baya baya sular gecti ordan da yine saol yorumun icin![]()

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleme: Sizi bilmiyorum ama bende pc'yi aldıktan sonra pcden bir soğuma geldi hocam. Yani pc'yi almadan önce diyordum ki "pc'yi alınca günde 5-6 saat oynarım vs" pc'yi aldım, 1 sene oldu toplam 300 saat oyun oynamışım, onun da çoğu cyberpunk (130 saat), GTA 5 bitirdim 50 saat, ve birkaç oyun daha... LoL oynardım zamanında bağımlı gibi, o iğrenç laptop 60 FPS sabit veremezdi, ama günde 10 saat oynardim, deli gibi de sarardı...Hepsi güzel hocam hayırlı olsun size, ben 4060'dan devam sjshsjsbsj. Şuan 4060 o kadar iyi geliyor ki, çünkü bundan onceki PC LoL 60 FPS takılıyordu... Bildiğim kadarıyla 5070 ti da, 4090 da 4k çok güzel fpslerde oynatır, ama 5070ti'da dlssi biraz açmanız gerekir, ama dediğiniz gibi hikayeli oyunlarda problem olmuyor, bende kalitede açıyorum. Tekrar hayırlı olsun![]()
Bu arada 19 yaşındayım, boş zamanımda var aslında ama çok keyif vermiyor nedense...