IOS Alınabilecek En Mantıklı Iphone

MeteHELP

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
125000
iPhone 11 eskidi, 13'ü devlet dağıtıyormuş gibi herkesin elinde. Özellik ve fiyat bakımından alınabilecek en mantıklısı nedir?

15 Pro bence.

apple intelligence cart curt kullanmam dersen kesinlikle 14 pro - pro max öneririm ama kullanacam dersen 15 pro - pro max fazlasıyla yeterli

Bende telefon alma arefesindeyim Iphone 15 veya Iphone 16 , 16 plus almayı düşünüyorum karasızım o fiyatlara değermi diye varmı önerisi olan 65k civarı bütcem var

Çok net 15 pro. Onun dışında kamera yeterli gelirse ve 60hz ekran dert değilse iphone 16.

14 Pro Max kullanıyorum apple Intelligence'a ihtiyacım hiç olmadı şu ana kadar adobe Cloud kullanıyorum nesne sil gibi işlemleri orada yapıyorum apple yapay zekası bana ek bir şey katmıyor

Bende telefon alma arefesindeyim Iphone 15 veya Iphone 16 , 16 plus almayı düşünüyorum karasızım o fiyatlara değermi diye varmı önerisi olan 65k civarı bütcem var
düz 15 almak şuan gereksiz 4-5k ekleyip 16 cok mantıklı. 16 serisi satsın diye chipseti normalden 2 nesil yükselttiler ve ramı de 8 gb cıkardılar

düz 15 almak şuan gereksiz 4-5k ekleyip 16 cok mantıklı. 16 serisi satsın diye chipseti normalden 2 nesil yükselttiler ve ramı de 8 gb cıkardılar
peki 16 plus mu düz 16 mı aralarında 5-6 k fiyat farkı var

iPhone 11 eskidi, 13'ü devlet dağıtıyormuş gibi herkesin elinde. Özellik ve fiyat bakımından alınabilecek en mantıklısı nedir?
2. El alınmayacaksa düz iPhone 16 bana kalırsa en mantıklısı kendi fiyatı itibariyle. Apple'ın PRO modellerine koyduğu neredeyse her özelliğe sahip. 15 ile 16 arasındaki farka kesinlikle değer.

peki 16 plus mu düz 16 mı aralarında 5-6 k fiyat farkı var
Ekranı daha büyük ve bataryası %33 daha uzun gidiyor verilere göre size kalmış bişey hocam. tercih edilebilir

2. El alınmayacaksa düz iPhone 16 bana kalırsa en mantıklısı kendi fiyatı itibariyle. Apple'ın PRO modellerine koyduğu neredeyse her özelliğe sahip. 15 ile 16 arasındaki farka kesinlikle değer.
Katilmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,889
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri