Kesinlikle katılıyorum, şu an alacağım tek iPhone modeli.15 Pro bence.
iphone almamak ne mantıklısıiPhone 11 eskidi, 13'ü devlet dağıtıyormuş gibi herkesin elinde. Özellik ve fiyat bakımından alınabilecek en mantıklısı nedir?
düz 15 almak şuan gereksiz 4-5k ekleyip 16 cok mantıklı. 16 serisi satsın diye chipseti normalden 2 nesil yükselttiler ve ramı de 8 gb cıkardılarBende telefon alma arefesindeyim Iphone 15 veya Iphone 16 , 16 plus almayı düşünüyorum karasızım o fiyatlara değermi diye varmı önerisi olan 65k civarı bütcem var
peki 16 plus mu düz 16 mı aralarında 5-6 k fiyat farkı vardüz 15 almak şuan gereksiz 4-5k ekleyip 16 cok mantıklı. 16 serisi satsın diye chipseti normalden 2 nesil yükselttiler ve ramı de 8 gb cıkardılar
2. El alınmayacaksa düz iPhone 16 bana kalırsa en mantıklısı kendi fiyatı itibariyle. Apple'ın PRO modellerine koyduğu neredeyse her özelliğe sahip. 15 ile 16 arasındaki farka kesinlikle değer.iPhone 11 eskidi, 13'ü devlet dağıtıyormuş gibi herkesin elinde. Özellik ve fiyat bakımından alınabilecek en mantıklısı nedir?
Ekranı daha büyük ve bataryası %33 daha uzun gidiyor verilere göre size kalmış bişey hocam. tercih edilebilirpeki 16 plus mu düz 16 mı aralarında 5-6 k fiyat farkı var
Katilmak2. El alınmayacaksa düz iPhone 16 bana kalırsa en mantıklısı kendi fiyatı itibariyle. Apple'ın PRO modellerine koyduğu neredeyse her özelliğe sahip. 15 ile 16 arasındaki farka kesinlikle değer.