Alınganlık

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Aşırı alıngan biriyim genel olarak her şeyi üstüne alınıyorum ve üzülüyorum bu sorunu yaşayan biri varsa veya nasıl çözüceğimi önerebilecek biri

Aşırı alıngan biriyim genel olarak her şeyi üstüne alınıyorum ve üzülüyorum bu sorunu yaşayan biri varsa veya nasıl çözüceğimi önerebilecek biri
Takma kafana hiçbir şeyi. Öyle çok daha mutlu olursun. Umursama hiçbir şeyi. (Kendin hariç)

Yani şöyle eskiden mesela ilk defa karşılaştığım şeylere bende alınıyordum fakat zamanla alınmamam gerektiğimi kafama kazıdım ve artık alınmıyorum

Bi ara ben de alınıp geceleri üzülüyordum. Yaşın bi 14 15'den büyük değilse normal ama büyükse bilmiyorum

Knk her seyi kafana takmak kurcalama yoksa çok yipranirsin

Hehe zamanında ben de böyleydim, alıngan değildim ama her şeyi çok kafaya takıyordum. Bir gün kafaya aşırı takmışım sanırım beynimin o kısmı resmen yandı kül oldu. O günden beri hiçbir şeyi gram takmıyorum belki sende de öyle olabilir, aşırı yüklenme sorunu çözer he?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,347
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri