? rx 6500xtli sistem alabilir 6500-7k ya 1050 ti sistem mi alıcak sırf monitörü var diyeAdamın bütçesi kısıtlı başka nasıl bir sistem alabilir aciklasana bana
? rx 6500xtli sistem alabilir 6500-7k ya 1050 ti sistem mi alıcak sırf monitörü var diyeAdamın bütçesi kısıtlı başka nasıl bir sistem alabilir aciklasana bana
Kafası güzel kardeşim adamın max bütçesi 6500 monitörü yok tövbe hâşâ yoktan mi var edicek monitörü? rx 6500xtli sistem alabilir 6500-7k ya 1050 ti sistem mi alıcak sırf monitörü var diye
Okuma yazmanız yok galiba? Herhangi bir bütce belirtilmemiş 6500 tl diyor fiyatı demiş gidip kalitesiz bi monitör alabilir 2. el 1-2 aylık parası olunca monitör alırKafası güzel kardeşim adamın max bütçesi 6500 monitörü yok tövbe hâşâ yoktan mi var edicek monitörü
Hem 6 k fiyatı çekmeye çalış dedim ztn monitör 1500 2 k fiyati var ortlama 4 k sisteme kalır ekran kartı ztn 2500 falan gerisine mantıklı kalıyor fiyat? rx 6500xtli sistem alabilir 6500-7k ya 1050 ti sistem mi alıcak sırf monitörü var diye
Engellliyorum bilader seni boş boş kendine göre başka tarafa cekiyon konuyu hadi bb attım engeli miOkuma yazmanız yok galiba? Herhangi bir bütce belirtilmemiş 6500 TL diyor fiyatı demiş gidip kalitesiz bi monitör alabilir 2. el 1-2 aylık parası olunca monitör alır
kardeşim o fiyata %40 daha performanslı bir pc ile kalitesiz bi montiörle 1-2 ay durmak daha iyi parası değsin değmesin her türlü 6500 7k TL'ye 1050 ti mantıksızHem 6 k fiyatı çekmeye çalış dedim ztn monitör 1500 2 k fiyati var ortlama 4 k sisteme kalır ekran kartı ztn 2500 falan gerisine mantıklı kalıyor fiyat
Post automatically merged:
Engellliyorum bilader seni 2 ay monitörü olmadan pc yi çalıştırır duvarı izler artık hadi bb attım engeli mi
laflara bak harbi deli adamlar var su forumda 100 kere kavganı gördüm şu forumda ne kadar huysuz bi adamsın sen bligin yok bari millete fikir vermeHem 6 k fiyatı çekmeye çalış dedim ztn monitör 1500 2 k fiyati var ortlama 4 k sisteme kalır ekran kartı ztn 2500 falan gerisine mantıklı kalıyor fiyat
Post automatically merged:
Engellliyorum bilader seni boş boş kendine göre başka tarafa cekiyon konuyu hadi bb attım engeli mi