Neler Yeni

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hocam yanlışınız var. Gamepower Bane kullanıyorum ve gayet iyi mouse. Sensöründe bir sıkıntı ile karşılaşmadım şimdiye kadar. Alalı birkaç yıl oldu hala daha sapa sağlam. Tek sıkıntısı driver'ı çok iyi değil ama mouse olarak baktığımızda fiyatına göre mis gibi mouse.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Olabilir. Ama bazıları böyle de seviyor olabilir.

Mesela ben. Ondan rehberi böyle yaptım.
Konuda belirttiğin gibi birçok mouse örneği eklendiğinde ister istemez yapmak zorunda kalacaksın zaten. Bir blog değil burası. Efektif olması diye söylemiştim. Sen bilirsin tabii.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Eline Sağlık Babayiğit.
güncel tutman iyi olur.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,404
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bane'nin yerine MS814 var. Sensörü daha iyi.
Yapı olarak bakarsan eğer bane nin kıvrak bir yapısı var ve bu ele çok güzel oturuyor. Bahsettiğin mouse un tipi düz bir tip. O yüzden ben onu tercih etmezdim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yapı olarak bakarsan eğer bane nin kıvrak bir yapısı var ve bu ele çok güzel oturuyor. Bahsettiğin mouse un tipi düz bir tip. O yüzden ben onu tercih etmezdim.
Bane'de 30 IPS'lik sensör var nasıl sorun yaşamadın :D

Atyxah

80+ Silver
Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.

Bazı mouselara pahalı diye alınmaz yazdım. Normalde alınır. Pahalı diye alınmaz. Ama isteyen alabilir yine de zorlama yok.

Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle

- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.

Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)

Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)

MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle

- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.

Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle

- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.

SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle

- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)

Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle

- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Üstüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.

Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle

- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.

Razer DeathAdder Essential
Alıntıyı görüntüle

- 280 - 300 TL arasına satılıyor ve fiyatını hak etmiyor asla. RGB bile değil tek yeşil renk :D

Razer Basilisk Essential
Alıntıyı görüntüle

- Nedeni DeathAdder Essential ile aynı. En azından RGB aydınlatma var. Ama ne yazar mouseun fiyatı uzaya uçmuş.

Corsair Katar Pro Wireless
Alıntıyı görüntüle

- 3325 sensöre sahip. Böyle bir fiyattaki bir mousea göre rezalet.

Evet rehberimiz burada sona...

ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
Katar pro
var memnunum sensör kaliteli öneririm yalnız bu konuyu açan arkadaş tek tek denedimi hepsinide konuşuyor merak ettim

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Katar pro
var memnunum sensör kaliteli öneririm yalnız bu konuyu açan arkadaş tek tek denedimi hepsinide konuşuyor merak ettim

Bir mouseun sensörü, başka bir mouseun sensöründen kötüyse, istisnalar hariç, diğer mouse daha iyidir. Başkalarının memnum olması fark etmez.

Atyxah

80+ Silver
Bir mouseun sensörü, başka bir mouseun sensöründen kötüyse, istisnalar hariç, diğer mouse daha iyidir. Başkalarının memnum olması fark etmez.
Sensör derken? Ben daha 1 kere bile hareket ettirdimde algılamadı gibi bi durum yaşamadım

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.

Bazı mouselara pahalı diye alınmaz yazdım. Normalde alınır. Pahalı diye alınmaz. Ama isteyen alabilir yine de zorlama yok.

Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle

- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.

Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)

Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)

MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle

- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.

Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle

- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.

SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle

- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)

Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle

- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Üstüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.

Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle

- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.

Razer DeathAdder Essential
Alıntıyı görüntüle

- 280 - 300 TL arasına satılıyor ve fiyatını hak etmiyor asla. RGB bile değil tek yeşil renk :D

Razer Basilisk Essential
Alıntıyı görüntüle

- Nedeni DeathAdder Essential ile aynı. En azından RGB aydınlatma var. Ama ne yazar mouseun fiyatı uzaya uçmuş.

Corsair Katar Pro Wireless
Alıntıyı görüntüle

- 3325 sensöre sahip. Böyle bir fiyattaki bir mousea göre rezalet.

Evet rehberimiz burada sona...

ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
Eline Sağlıkta Gamepower Translucent Basıl

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sensör derken? Ben daha 1 kere bile hareket ettirdimde algılamadı gibi bi durum yaşamadım
Mouseun hareket etmesini sağlayan minik kameradır (optik sensör). Bir sensörün kalitesini smoothing, IPS değeri, motion delay, donanım hızlandırma ve hz doğruluğu gibi değerler belirler.

pzogel'in (TechPowerUp gibi bir sitede onlarca mouse incelemesi yapan kişi) incelemesinde, motion delayin yüksek olduğu belirlenmiş. Ayrıca 1000 hz modu, dengesizmiş. Böyle bir mouseda kabul edilemez. Mouseu kaldırırkenki algılama mesafesi ise 2 ila 3 DVD arasındaki bu da yüksek.

Kısaca, napim yani memnunsanız o fiyatta daha iyisi var.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline Sağlıkta Gamepower Translucent Basıl
Bilmem. Hiç bakmadım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,404
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bane'de 30 IPS'lik sensör var nasıl sorun yaşamadın :D
Aga sen sensörle kafayı bozmuşşun vallaha. O kadar ayrıntıya inmeye ne gerek var. 100 liralık mouse dan bahsediyoruz sonuçta. Fiyatına göre mükemmel iş çıkarıyor Bane diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,658
Üyeler
163,030
Son üye
Yigit34y
Top Bottom