yenigeldim
80+ Silver
Bulduğun fikir çoktan yapılmıştır. Amerika’da Çin’de tr ye gelmemiş bir ton uygulama site var
Muhtemelen öyle zaten de hepsiburada trendyol da oyle degil miydi zatenBulduğun fikir çoktan yapılmıştır. Amerika’da Çin’de tr ye gelmemiş bir ton uygulama site var
Zannetmiyorum öğrenemeyeceklerini zaten neden gizli kapaklı bir şey oluşturursunki yapsan bile tr de tutmaz reklamını parasını vermedikçeSuan bile buluyorum seçiyorum psikoloji önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
23 yaşındayım
Onlar kolay işler.Çok acele ediyosunuz .Zannetmiyorum öğrenemeyeceklerini zaten neden gizli kapaklı bir şey oluşturursunki yapsan bile tr de tutmaz reklamını parasını vermedikçe
Görelim bakalım ne yapacaksın mademOnlar kolay işler.Çok acele ediyosunuz .
Birde sen üni okuyormusun okuyorsan hangi bölümOnlar kolay işler.Çok acele ediyosunuz .
PekiGörelim bakalım ne yapacaksın madem
Tıp 4 kardeşim benimGörelim bakalım ne yapacaksın madem
Birde sen üni okuyormusun okuyorsan hangi bölüm
Ben senin kardeşin değilim ama yine iyiPeki
Tıp 4 kardeşim benim![]()
İşte başarıya giden yol psikolojiden gecer.Yorumlarından bana tilt olduğunu anladigim aksi biri olduğunu anladığım icin sen elemeye bile giremezdinBen senin kardeşin değilim ama yine iyi
Belki de milyonerimdir ve seni de mosmor etmek uzereyimdir?Tıp okuyorsun. Kodu zaten yazamayacaksın. Günün sonunda yazılımcıya ve yatırımcıya anlatmak zorundasın. Boşa tripleniyorsun
Girmemede gerek yok zaten psikolojiden anlamasan bile tilt olduğumu anlarsınİşte başarıya giden yol psikolojiden gecer.Yorumlarından bana tilt olduğunu anladigim aksi biri olduğunu anladığım icin sen elemeye bile giremezdin
Belki de milyonerimdir ve seni de mosmor etmek uzereyimdir?
Çünki üst perdeden konuşuyorsunGirmemede gerek yok zaten psikolojiden anlamasan bile tilt olduğumu anlarsın
Milyonersin fikrin var ve donanımarşivinde fikrine cevap arıyorsun.İşte başarıya giden yol psikolojiden gecer.Yorumlarından bana tilt olduğunu anladigim aksi biri olduğunu anladığım icin sen elemeye bile giremezdin
Belki de milyonerimdir ve seni de mosmor etmek uzereyimdir?
Milyonersin fikrin var ve donanımarşivinde fikrine cevap arıyorsun.
Hic yapmadim bu arada fikre yaklasimin negatifti o yüzden bende normal cevaplar verdim . Fikre inanmazsan zaten olmaz ki dostumGirmemede gerek yok zaten psikolojiden anlamasan bile tilt olduğumu anlarsın
Çünki üst perdeden konuşuyorsun
inandirmak zorunda degilim bi arkadasla dm den konuşuyorum suan keyfine baksana bosver beni
Hic yapmadim bu arada fikre yaklasimin negatifti o yüzden bende normal cevaplar verdim . Fikre inanmazsan zaten olmaz ki dostum