muhammetdd
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 653
- İsim
- Muhammet
Yanlış düşünüyorsun.Ne mal adamsin la sen yönetici yok mu herif beni profil fotosu yapiyo JRLAHSLSHWLX
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka bakkaldan ekmek almiyosun ki basja insanlarin görüşlerini merak ettim bikac kisiyle konustum özelden bide bu işe misal site kurulacak anlamiyorum anlayan adam lazm riskleri görmek lazim yanlis mı düşünüyorum
Paran varsa ve kendi işini kurma imkanın varsa (çok güvendiğini söylüyorsun) o risk alınır. Getirisi çok büyük olabilecek birşeyden bahsediyorsun, olurda sistemin işlemesse kaybedeceğin şey sadece para olur ki zaten param var diyorsun. Para kaybı dışında büyük tecrübe kazanırsın, ilerisi için çok faydalı olur. Site kurmaktan anlamıyorsan ya kendin öğrenip kuracaksın yada başka birini tutacaksın. Ayrıca siteyi kurdun diyelim başkaları sitenin sistemini kopyalabilir. Kopyalanamaz diyorsan şu an neden başkasını tutup kurdurmuyorsun? Kim ne derse desin iş yapmaya gelince burda yazıldığı gibi olmuyor. Kendi işini kurmak kolay değil ama yapabilirsen şu an paylaştığın paralar çerez parası kalır.