Neler Yeni

Alışveriş sitesi kurmak fikri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Starlex

80+ Silver
JDKWUDKS EZİN HERİF YATT
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok babam emekli annem öğretmen

Emekli ama galerici ekleyeyim de zırlamayin
Ekle

yenigeldim

80+ Silver
Ekran Resmi 2024-08-04 13.17.28.png

savcılığa ver bekiyorum. hakaret davasını da peşine yersin.

İnsta ver kanitlarim dayi oglu pazar pazar galeriye gidemem ama yarın atarım hoş cok araba kalmadi faizlerden dolayi arac yerine emlaga gectik
sıktığı kolalara bak ya ahahsdhacksdahsdkahdkaskld

Metoez

80+ Bronze
İnsta ver kanitlarim dayi oglu pazar pazar galeriye gidemem ama yarın atarım hoş cok araba kalmadi faizlerden dolayi arac yerine emlaga gectik
Hatta atmam görüntülü ararim ne istersen görürsün benim kızdığım sey inatla ***** olmasi bu arkadasin. Her türlü kanıtı sunarim diyorum insta vermekten aciz eleman

Alıntıyı görüntüle
savcılığa ver bekiyorum. hakaret davasını da peşine yersin.

sıktığı kolalara bak ya ahahsdhacksdahsdkahdkaskld
Ben yalanciyim dostum o pp yi degismedigin zaman sana girer np ben küfür etmemisim

Starlex

80+ Silver
Valla kusura bakma ama 100 150k aylık ile zengin olunmuyor zenginim dersen senin min. 300 350k para alman lazım

Metoez

80+ Bronze
Valla kusura bakma ama 100 150k aylık ile zengin olunmuyor zenginim dersen senin min. 300 350k para alman lazım
Kanka o evler boru mu? Getirisi aylik o iste 50 m a yakin yapiyor orasi delirtmeyin beni nolue

Kaldi ki ben tıp okuyom aylık ne alcam hesap et 2 senem kaldi surda . Nolur su eleman gibi davranma bak sen daha akıllısın

Metoez

80+ Bronze
ettiğin hakaret için özür dileyip doğruyu söylemeni talep ediyorum senden
Kuran carpsin zenginim kardesim anlamiyor musun

Pp yi değiş bana o kadar yalancı dedin en sevmediğim sey böyle tatliya baglayalim istedigin gibi de kanitlarim bak diyorum hala istersen bankaya gider döküm alirim 1 2 mvar faizde ( haram maram deme seni baglamaz)

Ama su yaptigin veletlikten vazgec yoksa sen banlancan

5 sayfa yaptik konuyu senin yüzünden gerdin beni de

Starlex

80+ Silver
Kanka o evler boru mu? Getirisi aylik o iste 50 m a yakin yapiyor orasi delirtmeyin beni nolue

Kaldi ki ben tıp okuyom aylık ne alcam hesap et 2 senem kaldi surda . Nolur su eleman gibi davranma bak sen daha akıllısın
Aslında bir yandanda haklısın bir yandanda değilsin evet tıp okuduğunda ameliyat parasıdır falan derken zengin olursun sen, veya mal varlığını sattığındada ama aylık gelir olarak ciddi manada az kalır şuan zengin olabilmek için neyse umarım projelerini başarırsın dostum hayatta başarılar

Metoez

80+ Bronze
Aslında bir yandanda haklısın bir yandanda değilsin evet tıp okuduğunda ameliyat parasıdır falan derken zengin olursun sen, veya mal varlığını sattığındada ama aylık gelir olarak ciddi manada az kalır şuan zengin olabilmek için neyse umarım projelerini başarırsın dostum hayatta başarılar
Kardeşim cok sagol da zaten ben trdndyol olcam demedim en bastan. Dedigim sey sadece isteyene istedigini verebilecek bi uygulamaydi. Misal mouse arıyorsan bütçe belirticeksin paran kitlenecek 24 saat icinde sana mouse bulup yollanacak vs stogu olan bi is olmadigi icin parasal cok bi sorun yasamam diye dusundum babamin parasini hic aklima bile getirmedim zaten vermez cimri adam

yenigeldim

80+ Silver
Kuran carpsin zenginim kardesim anlamiyor musun
bak kanka ben ilkokulda zenginlerin olduğu bi yerde okudum. 15 tatilde falan brezilyaya fransaya işviçreye tatile falan gidiyorlardı. bi giydikleri ayakkabıyı 2. kez giydiklerini görmedim şaka yapmıyorum bak. sınıfça fabrika gezisine falan gidiyorduk. sınıftaki çocukların ailelerinin fabrikasını geziyorduk. bindikleri arabaları vs saymıyorum. 200 metre yürümemek için servise binen çocuk vardı sınıfımda. bilmem anlatabiliyor muyum? çocuğun birinin evine gittim. 3 katlı triplex villa 1 de alt katı var 4 katlı. sen o 16 evi satsan yine alamazsın.

Metoez

80+ Bronze
bak kanka ben ilkokulda zenginlerin olduğu bi yerde okudum. 15 tatilde falan brezilyaya fransaya işviçreye tatile falan gidiyorlardı. bi giydikleri ayakkabıyı 2. kez giydiklerini görmedim şaka yapmıyorum bak. sınıfça fabrika gezisine falan gidiyorduk. sınıftaki çocukların ailelerinin fabrikasını geziyorduk. bindikleri arabaları vs saymıyorum. 200 metre yürümemek için servise binen çocuk vardı sınıfımda. bilmem anlatabiliyor muyum? çocuğun birinin evine gittim. 3 katlı triplex villa 1 de alt katı var 4 katlı. sen o 16 evi satsan yine alamazsın.
Dostum forumda 50m zenginlik mi diye konu aç evet derler anlatabildim mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom