Alışveriş sitesi kurmak fikri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen zengin olunca 4080 pc ye ihtiyac var mi saniyon 😂 beni kopariyo kanka valla sana ispatlicam zengin oldugumu gelcen benden burda özür dileyeceksin ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Versene instagramini ben ispatlarim sende özür dilersin konu basit?
4080 alıp almaman değil mesele babana zar zor aldırdığın pc yi buraya paylaşıp zengin olduğunu kanıtlama derdindesin

Sen zengin olunca 4080 pc ye ihtiyac var mi saniyon 😂 beni kopariyo kanka valla sana ispatlicam zengin oldugumu gelcen benden burda özür dileyeceksin ama

Versene instagramini ben ispatlarim sende özür dilersin konu basit?

32 k lik laptobu cerez parasi diye tatilde 1 ay oynamak icin aldim sistemim evimde kaldi diye. 32 k ya laptop almak icin sen bi yerini yirtarain
eski sattığın sistemi de gördük. yalan söyleme bari. onu satıp almışsın işte neyin derdindesin anlamadım.

4080 alıp almaman değil mesele babana zar zor aldırdığın pc yi buraya paylaşıp zengin olduğunu kanıtlama derdindesin
Ben neden sana laf anlatiyom ki boşver sürün kanka. Benim param sen inaninca artmiyo bosver ben fakirim evde peynir yok

eski sattığın sistemi de gördük. yalan söyleme bari. onu satıp almışsın işte neyin derdindesin anlamadım.
Satmadim zeki herif git oku vazgevtim kaldirdm ilani

Ben neden sana laf anlatiyom ki boşver sürün kanka. Benim param sen inaninca artmiyo bosver ben fakirim evde peynir yok
dümdüz öğrencisin. süpürgeye 4 k bütçem var diye konu açıyorsun. 32 k çerez parası tatilde oynamaya aldım diye yalan söylüyorsun. boş konuşuyorsun özetle

dümdüz öğrencisin. süpürgeye 4 k bütçem var diye konu açıyorsun. 32 k çerez parası tatilde oynamaya aldım diye yalan söylüyorsun. boş konuşuyorsun özetle
Instagram ver görüntülü arayip tapu gostereyim hayatinda tapu gördüysen

Instagram ver görüntülü arayip tapu gostereyim hayatinda tapu gördüysen
:D:D
1722766179679.png

Hocam paran varsa kur siteyi direkt. Neden burada vakit harcıyorsun? Minimal bir iş yapacakmışsın zaten. Kimseye güvenmiyorsan birkaç günde kendin amatör bir site yapabilirsin, eğitimler var. Eğer fikrin çok iyiyse uzun vadede kendin öğrenip detaylı bir site yapabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Hala zenginim diyo la :D 2 senede 16 ev mi aldın ahahahah
Ne mal adamsin la sen yönetici yok mu herif beni profil fotosu yapiyo JRLAHSLSHWLX

Hocam paran varsa kur siteyi direkt. Neden burada vakit harcıyorsun? Minimal bir iş yapacakmışsın zaten. Kimseye güvenmiyorsan birkaç günde kendin amatör bir site yapabilirsin, eğitimler var. Eğer fikrin çok iyiyse uzun vadede kendin öğrenip detaylı bir site yapabilirsin.
Kanka bakkaldan ekmek almiyosun ki basja insanlarin görüşlerini merak ettim bikac kisiyle konustum özelden bide bu işe misal site kurulacak anlamiyorum anlayan adam lazm riskleri görmek lazim yanlis mı düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle

:D :D dur ben de bi kalem kağıt alayım da 32 tane evin kirası gelsin
JDKWUDKS EZİN HERİF YATT

2 karı koca öğretmen maaşı
Yok babam emekli annem öğretmen

2 karı koca öğretmen maaşı
Emekli ama galerici ekleyeyim de zırlamayin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç