Alışveriş sitesi kurmak fikri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Metoez

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Kafanizda bir is fikri var ve bu iş icin dostlar ariyorsunuz. Fikri kaptirmadan insanlara nasıl aktarabilirsiniz?

Fikri kaptırmadan anlatma diye bir şey yok. İşine güveniyorsan anlatacaksın. Zaten kendin yapamayacaksan anlatmak zorundasın. Alışveriş sitesi ne kadar farklı olur zaten
Yani ben arastirdim bulamadim böyle bisey belki de yetersiz kalmisimdir ya da ülkemizde yaygın değildir. Ama yapmayacaksam da sır gibi saklayabilirim anlatmak niye zorunda olayim 😂

Kafanizda bir is fikri var ve bu iş icin dostlar ariyorsunuz. Fikri kaptirmadan insanlara nasıl aktarabilirsiniz?
Fikri kaptırmadan anlatamazsın adam sorcak biz tam olarak ne yapacağız diye sen ne diyeceksin ?

Yani ben arastirdim bulamadim böyle bisey belki de yetersiz kalmisimdir ya da ülkemizde yaygın değildir. Ama yapmayacaksam da sır gibi saklayabilirim anlatmak niye zorunda olayim 😂
Günün sonunda yatırım toplamak için, yazılımı yazdırmak için anlatmak zorundasın. Bundan dolayı fikir çok iyi kimseye söylemem gibi bir şeyi düşünürsen o fikir sende öylece kalır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İş bölümü denen şey bunun için. İşini söylerim yapar :)
Aynen kanka yaş kaç

Fikrine aşırı güveniyorsan yaparsın ve insanlara fikrinin kaliteli olduğunu gösterirsin. İnternet alemi kurtlar sofrasıdır :)

İş bölümü denen şey bunun için. İşini söylerim yapar :)
Ya adam yine eninde sonunda öğrenmeyeceğinimi zannediyorsun kimse bilmediği işi yapmaz iş bölümünden yaptığı işin nereye ne için gideceğini bilmek ister sen böyle gidersen zaten adam bulamazsın

Günün sonunda yatırım toplamak için, yazılımı yazdırmak için anlatmak zorundasın. Bundan dolayı fikir çok iyi kimseye söylemem gibi bir şeyi düşünürsen o fikir sende öylece kalır.
Yatırım icin paraya ihtiyaç yok bende var :) sadece mantıklı insanlar arıyorum zaten kalkip bol stoklu bir iş yapmayacağım daha minimal ama rafları sürekli boşaltan cinsten

Fikrine aşırı güveniyorsan yaparsın ve insanlara fikrinin kaliteli olduğunu gösterirsin. İnternet alemi kurtlar sofrasıdır :)
Doğru diyosun hocam

Bu arada yaş kaç

Ya adam yine eninde sonunda öğrenmeyeceğinimi zannediyorsun kimse bilmediği işi yapmaz iş bölümünden yaptığı işin nereye ne için gideceğini bilmek ister sen böyle gidersen zaten adam bulamazsın
Suan bile buluyorum seçiyorum psikoloji önemli

Bu arada yaş kaç
23 yaşındayım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,403
Üyeler