Neler Yeni

Alkollü Trafik Kazası

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Merhaba
Dün sabah saatlerin de bir trafik kazası geçirdim. Sola dönerken arka tarafdan çarptı ,karşı taraf hatasını kabul etmedi ve trafik polisi çagırdım. Polis gelme sürecinde alkollü olduğunu anladım ve ölçümde 2.0 promil alkollü çıktı.
Öncelikle fazla bir hasarın olmadığını biliyorum ama tamponun iç kısmında hasar olabileceğini düşünüyorum. Benim alehime olacak konular tramer işlenecek , araç 2 3 hafta servisde kalacak ,
Sorum öncelikle hasarımı kendim mi yaptırmalıyım tramer için. Servis mi yoksa herhangi bir kaportacıya mı bırakmalıyım. Ayriyetten değer kaybı için işlenecek yol nasıl olmalı.
Kaza ile ilgili tecrübeli arkadaşların cevaplamasını rica ediyorum. Fikir yürütecek fikri olmayan arkadaşlar cevaplamazsa sevinirim.
470055550_1520695618643296_6072797164142153451_n.jpg

467485044_950298433683685_765612561425874769_n.jpg

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Servis tamire uğraşmıyor, direkt değişim yapıyor bu yüzden beklediğinden yüksek çıkabilir tutarlar

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis tamire uğraşmıyor, direkt değişim yapıyor bu yüzden beklediğinden yüksek çıkabilir tutarlar
Sigortacıda önceki senelere nazaran (şişirme servis faturaları için) ufak çaplı kazalara servisleri tamir e zorluyormuş.

eneskaya6

80+ Silver
tampon demirinde işlem olmazsa değer kaybı alamazsın. yani sadece tapom boyanirsa isterse 500bin tramer girsin değer kaybı alamazsin.

kazada da hic bisey yok bu tramer korkunuz nerden geliyor anlamak zor. tampon boyanacak varsa icerde kırılan parçalar değişecek iscilikle 10/15bin tutar en fazla serviste. trameri bu kadar dert ediyorsanız arabaya binmeyin.

Karsı taraf alkollu ciktigi icin sigortası karşılamaz o yüzden kaskondan yapma derim bunu yaparsan kaskonu bozmus olursun.
dışarda kaportacıya tamponu boyat derim ücreti de adamdan nasıl alabilirsen dene dava acman gerekir büyük ihtimalle.

dışarda tamponu boyat devam et derim cebinden 4/5bin cikar onu adamdan almaya calis işte

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Kardeşim fotodan gördüğüm kadarıyla tamponunda bir şey yok fotodan tam belli olmasa da çatlak yoksa gerisi çok basit boyasız çektirme yaptır o beyazlıklar pasta cila ile geçer boya bile yaptırmana gerek yok arabanın orjinalliği bozulmasın. Tırnak ucu kadar siyah boya kalkmış tampon siyah plastik olduğu için onu görüyorum oraya da benzer renkle oje ile rütüş yaparsın. Bu yazdıklarımı şase tampon havuzu gibi aksamlar da hasar olmadığını farzederek yazıyorum tabii ki aracı yerinde görmek gerekir. Sanayide bi kaportacıya göster aracı sen anlamıyorsan dediğim gibiyse karşı taraf ile anlaş elden nakit al 2-3 bin masrafını giderecek kadar o şekilde de halledebilirsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
Merhaba
Dün sabah saatlerin de bir trafik kazası geçirdim. Sola dönerken arka tarafdan çarptı ,karşı taraf hatasını kabul etmedi ve trafik polisi çagırdım. Polis gelme sürecinde alkollü olduğunu anladım ve ölçümde 2.0 promil alkollü çıktı.
Öncelikle fazla bir hasarın olmadığını biliyorum ama tamponun iç kısmında hasar olabileceğini düşünüyorum. Benim alehime olacak konular tramer işlenecek , araç 2 3 hafta servisde kalacak ,
Sorum öncelikle hasarımı kendim mi yaptırmalıyım tramer için. Servis mi yoksa herhangi bir kaportacıya mı bırakmalıyım. Ayriyetten değer kaybı için işlenecek yol nasıl olmalı.
Kaza ile ilgili tecrübeli arkadaşların cevaplamasını rica ediyorum. Fikir yürütecek fikri olmayan arkadaşlar cevaplamazsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Akıl var mantık var bunun için arabaya tramer işlenirmi kral ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,623
İsim
Hacı
kendin yaptır 10k tramer yazar belki daha fazla.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhaba
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Aynısı başıma geldi ve ben serviste yaptırdım. Tramer işlendi ama en azından her şey belgeli oldu. Hasar kaydı olmayıp lokal boyası bile olan arabadan kaçarım. Öncelikle her şeyin belgeli olmasını isterim. Fotoğrafları saklayın, bu kazanın hasar kaydına kimse takılmaz. Ben kendi arabamı piyasanın üstünde bir fiyata(düşük km olduğu için) 12 saatte sattım. Alan adam da hiç sorun etmedi. Çünkü hasar serviste yapıldı. Sana da tavsiyem o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
Sigorta vs yaptırirsa degeri duser aracin diye biliyorum. Sigortqsiz yaptirin

hopecrash

80+ Bronze
beyaz honda'nın trafik poliçesinden hasarı yaptırırsın, beyaz hondanın sigorta şirketi sürücü alkollü olduğu için sürücüye rücu eder hasar tutarını.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet
Hasar alan sadece tampon olmayabilir. Koruma demiri varsa hasar almış olabilir. Bagaj havuzu hasar almış olabilir.
Uzun süre binmeyi düşünüyorsan serviste yaptır bence.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
tampon demirinde işlem olmazsa değer kaybı alamazsın. yani sadece tapom boyanirsa isterse 500bin tramer girsin değer kaybı alamazsin.

kazada da hic bisey yok bu tramer korkunuz nerden geliyor anlamak zor. tampon boyanacak varsa icerde kırılan parçalar değişecek iscilikle 10/15bin tutar en fazla serviste. trameri bu kadar dert ediyorsanız arabaya binmeyin.

Karsı taraf alkollu ciktigi icin sigortası karşılamaz o yüzden kaskondan yapma derim bunu yaparsan kaskonu bozmus olursun.
dışarda kaportacıya tamponu boyat derim ücreti de adamdan nasıl alabilirsen dene dava acman gerekir büyük ihtimalle.

dışarda tamponu boyat devam et derim cebinden 4/5bin cikar onu adamdan almaya calis işte
Özellikle yazdım fikir yürütecek yazmasın diye. Sigorta Rücu etmek diye aratırsan bu yazdıklarının cevabı olur.
Ayrıca araba alıp satmadığın belli tramer de nice insanlar zengin oldu. Kimi insanlar madur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sigorta vs yaptırirsa degeri duser aracin diye biliyorum. Sigortqsiz yaptirin
Biliyorum sonrasın da değer kaybı için uğraşacağım

Öncelikle geçmiş olsun. Aynısı başıma geldi ve ben serviste yaptırdım. Tramer işlendi ama en azından her şey belgeli oldu. Hasar kaydı olmayıp lokal boyası bile olan arabadan kaçarım. Öncelikle her şeyin belgeli olmasını isterim. Fotoğrafları saklayın, bu kazanın hasar kaydına kimse takılmaz. Ben kendi arabamı piyasanın üstünde bir fiyata(düşük km olduğu için) 12 saatte sattım. Alan adam da hiç sorun etmedi. Çünkü hasar serviste yapıldı. Sana da tavsiyem o.
teşekkürler sanırım aynı durumu izleyeceğim

Akıl var mantık var bunun için arabaya tramer işlenirmi kral ?
Sağ üsste kordon da kasıntıyı görmediniz sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,637
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom