Ekran Kartı Montaj Sorunu Yaşıyorum

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
72
Ekran kartını takamıyorum. Kasa pc hocası en sonki ocypus kasa yeni sistemi aldım. Ekran kartı demonte geldi slota yerleştiremiyorum tam uyuşmuyor hiç bir şekilde.
İlk fotoğraftaki gibi yerleri açık ama sığmıyor kart.
İkinci fotoğrafta tam net göxükmüyor ama tam dişliye oturmuyor yani.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 69
  • image.webp
    image.webp
    643.4 KB · Hit: 67
Kuvvet uygulamaktan korkmuşsunuz muhtemelen. Slot ile kart tam denk düşecek hale gelecek kadar kuvvet uygulayın, hizaya gelince bastırın gitsin.

Hocam bu bir tane çizgi var ya anakartta , ekran kartındaki boşlukla tam uyuşmuyor yani boşluk ordaki çizgiye denk gelmiyor. Yuvaya oturmadığı için zorlayacak bişeyim de yok yani

ben takarken pini kapanıyor. bi ellede pini açmayı deneyebilirsin. eğer kapalıysa. otutturduktan sonra bırak.

kartın metal kısmını anakrtla kasa arasında kalan boşluğa yerleştirip slota kartı it

Pin açık hocam bu kasadaki ızgara engel oluyor sanırım tam ortadaki çita ne yapsam orayı mı kırsam

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 38
Dostum şu araya bir şey sıkışmış mı ya da ekran kartının oraya girmesi gerek bölümü nereye takılıyor bir bak. Kuvvet uygulama.

1773673337527.webp

Dostum şu araya bir şey sıkışmış mı ya da ekran kartının oraya girmesi gerek bölümü nereye takılıyor bir bak. Kuvvet uygulama.

Alıntıyı görüntüle
Yok hocam orda da gözüme çarpan bişey olmadı , sanırım o ızgarayı komple sökmem gerekicek. Çünkü o ızgara engel oluyor biraz daha sola gitmesi gerek kartın dığması için ama oraya çarpıyor. O ızgara olmasa sorun olur mu

Yok hocam orda da gözüme çarpan bişey olmadı , sanırım o ızgarayı komple sökmem gerekicek. Çünkü o ızgara engel oluyor biraz daha sola gitmesi gerek kartın dığması için ama oraya çarpıyor. O ızgara olmasa sorun olur mu
Yav yok neden sorun olsun. Sök gitsin.

Anlamadığım bunlar kasayı test ederken nasıl taktılar , sorun bende mi ya

Oturmama ihtimali yok

Biraz ızgarayı gerdirerek sığdırdım kartı. Çıt sesi geldi ama kart hafifte olsa biraz oynuyor bu normal midir peki ( kusura bakmayın ilk defa masaüstü pc’m oldu cahilliğime verin)
Oturmama ihtimali yok

Biraz ızgarayı gerdirerek sığdırdım kartı. Çıt sesi geldi ama kart hafifte olsa biraz oynuyor bu normal midir peki ( kusura bakmayın ilk defa masaüstü pc’m oldu cahilliğime verin)
Aşağı yukarı oynar sağa sola oynamaz. Yan vida delikleri kartla denk geliyor mu? Kasmaması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,078
Üyeler
190,147
Son üye
umit58848
Geri