Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
maksimum yaşın 17 18 sorduğu sorulara bak tam tokatlık

10 yaşındaki bir çocuk kadar bile düşünmeyip 5 dk oturup bekleseniz anlayacağınız şeyleri burada propaganda yapmak için kullanıyorsunuz art niyetlisiniz
Peygamberlikle bir bağlantın var galiba insanların niyetlerini kesin olarak bilebiliyorsun ilginç

Kimsede adam akıllı cevap vermemiş :D
Adam en azından sorguluyor, dalga geçeceğinize düşünsenize olm biraz elemanların tiktok kaydırmaktan kafası patlamış :DD

Kimsede adam akıllı cevap vermemiş :D
Adam en azından sorguluyor, dalga geçeceğinize düşünsenize olm biraz elemanların tiktok kaydırmaktan kafası patlamış :DD
Oğlum adam akıllı sorumu sormuş ne saçmalıyorsunuz siz sana biri gelip ben havada takla atarken muz yiyip çilek tadı almak istiyorum derse ne anlatıyon diyip tokadı basarsın

Peygamberlikle bir bağlantın var galiba insanların niyetlerini kesin olarak bilebiliyorsun ilginç
Niyetin iyiyse sorduğun soruların cevabını bulman 2 dakika sürer samimiysen her yerde var cevabı burada mübarek ayda konu açıp milleti zehirlemeye çalışmayın sizin gibilere cevap çok verdim artık art niyetli olduğunuzu biliyorum

Kardeşim sana bir haberim var.

Oğlum adam akıllı sorumu sormuş ne saçmalıyorsunuz siz sana biri gelip ben havada takla atarken muz yiyip çilek tadı almak istiyorum derse ne anlatıyon diyip tokadı basarsın
dayı felsefede mantık mı arıyon sende

Niyetin iyiyse sorduğun soruların cevabını bulman 2 dakika sürer samimiysen her yerde var cevabı burada mübarek ayda konu açıp milleti zehirlemeye çalışmayın sizin gibilere cevap çok verdim artık art niyetli olduğunuzu biliyorum
Ozaman bu platformda neden felsefe başlığı var.Ozaman sizde camide okulda din ile allah ile milleti uyutmayın

dayı felsefede mantık mı arıyon sende
Puahahaha felsefede mantıkmı arıyon dedi biraz önce siz ne cahilsiniz yahu her gün dahada şaşırıyorum ya ortaokuldasınız lisede felsefe dersi görmediniz yada harbi sıkıntılısınız

Millet niye zehirleniyor? Yani neye göre senin dogmalar şerbet de aksi durum zehir?

İnsanları küçümseyerek cevap verdiğin için o tokadı sana basmak lazım. Kapa çeneni insanları fazla yargılama. Sorular saçma veya değil ne önemi var? Rahatsız olduysan girme konuya, okuma cevapları. Bu kadar basit.

1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
sakaysa komık degılse dahada komık cıdden

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,971
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12