Neler Yeni

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Ozaman bu platformda neden felsefe başlığı var.Ozaman sizde camide okulda din ile allah ile milleti uyutmayın
Hop böyle çekerler maskeni işte yüce rabbime şükürler olsun yine yanıltmadı bizi zehrini başka yere akıt
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanları küçümseyerek cevap verdiğin için o tokadı sana basmak lazım. Kapa çeneni insanları fazla yargılama. Sorular saçma veya değil ne önemi var? Rahatsız olduysan girme konuya, okuma cevapları. Bu kadar basiG
Güngören e beklerim berk tokat basmak istersen

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Millet niye zehirleniyor? Yani neye göre senin dogmalar şerbet de aksi durum zehir?
Benim dogmalarım yok mantık ve felsefe ile ilerleyen düşüncelerim var. seni diğer konuda mort ettim zaten daha çok konuşma istersen

Ozaman bu platformda neden felsefe başlığı var.Ozaman sizde camide okulda din ile allah ile milleti uyutmayın
Yaptığın felsefe değil felsefe olsa düzgünce konuşuruz art niyetli olduğun mesajından belli zaten bilerek yapıyorsunuz özellikle bu aylarda

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim dogmalarım yok mantık ve felsefe ile ilerleyen düşüncelerim var. seni diğer konuda mort ettim zaten daha çok konuşma istersen

Kendim çalıp kendin oynamışsın. Örneğin 5 milyar yıllık dünyanın 6 günde yaratıldığını hangi mantıklı zemine oturttun? Ya da milyonlarca hayvanın Titanik'in yarısı kadar olan bir gemiye sığıp tufandan kurtulduğunu?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
hazarcoban
Uygunsuz davranış
Hop böyle çekerler maskeni işte yüce rabbime şükürler olsun yine yanıltmadı bizi zehrini başka yere akıt
Asıl zehir senin arap örf ve adetlerini kusursuz tanrıyla bağlaştırıp onun rızasını kazanmak için tam anlamıyla herşeyi yapabilecek potansiyelde olman

Yaptığın felsefe değil felsefe olsa düzgünce konuşuruz art niyetli olduğun mesajından belli zaten bilerek yapıyorsunuz özellikle bu aylarda
Mantık mantık diyip durmussun.Sen git ayın ikiye yarıldığına peygamberin eşekle uzaya çıktığına kainatı yaratan tanrının kadının saç teliyle ilgilendiğine felan inan

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Olcay akbulut

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Asıl zehir senin arap örf ve adetlerini kusursuz tanrıyla bağlaştırıp onun rızasını kazanmak için tam anlamıyla herşeyi yapabilecek potansiyelde olman

Mantık mantık diyip durmussun.Sen git ayın ikiye yarıldığına peygamberin eşekle uzaya çıktığına kainatı yaratan tanrının kadının saç teliyle ilgilendiğine felan inan
Offff cevaba bak 20 tane hata var 1.Cahiliye arap dogmalarına kati ve net suretle karşı çıkan ve yıkan yıkarken peygamberini bile korkutan dine arap ve örf adeti diyor 2. Mantığı bilim ile karıştıracak kadar kara cahilsin 3. Tanrı gibi düşünen herkes kati suretle hata düşer bu şekilde düşünemezsin

brom açıklada bilelim :D

düşünüyorum öyleyse varımcılarda çekilmiyor .ss
Ortada mantıklı bir soru veya samimi bir cevap isteği olduğu zaman her zaman cevap verdim bu arkadaşın isteği ramazan ramazan Müslümanları kızdırıp kendine küfür ettirmek

Kendim çalıp kendin oynamışsın. Örneğin 5 milyar yıllık dünyanın 6 günde yaratıldığını hangi mantıklı zemine oturttun? Ya da milyonlarca hayvanın Titanik'in yarısı kadar olan bir gemiye sığıp tufandan kurtulduğunu?
Mantık bilim gibi çalışmıyor ki bilim bile net bir cevap veremiyor herhangi bir konuda fizik yasaları sürekli değişiyor

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
Güngören e beklerim berk tokat basmak istersen
Bu kadar kültürlü görünmeye çalışıp, milletle alay edip, sana tepki gösterilince yüz yüzeye çağıracak kadar acizsin. Otur evinde adam gibi millete salça olma.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Bütün cevaplarınızda inanılmaz hatalar var Allah yanıltmasın benimde elbette olmuştur ama ciddi cahillik bu yaptığınız lütfen iki araştırıp burada tartışmaya gelin çünkü sizi bu işi araştıran inançsızlar bile reddeder bu argümanlarla

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
adem
İzafiyet teorisine bakmanı öneriririm.

ilkokul çocuğu sorularıyla burda dolaşana laf et önce :D
Adam ilkokul soruları soruyosa sende cevap verirsin istersen o zaman ne diye boş boş yorumlar yapıyosunki mesela basit se cevaplasaydın adamı aşağılamaya çalışmak yerine kankam

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Bu kadar kültürlü görünmeye çalışıp, milletle alay edip, sana tepki gösterilince yüz yüzeye çağıracak kadar acizsin. Otur evinde adam gibi millete salça olma.
Alay edilecek adamla edilir ben buraya gelip i3 5400 e rtx 4090 takıcam kimsede bir şey diyemez siz hatalısınız desem bi yatırıp yapmadıkları kalır. tokat basarım diyorsun ya gel merter mc in oraya hem sizinkilerde bol orada bakalım kim kime tokat basıyor. size göre müslümanlar ezik olmalı cevap vermeyip kutsalımıza hakaret edince susmalıyız yok öyle

Adam ilkokul soruları soruyosa sende cevap verirsin istersen o zaman ne diye boş boş yorumlar yapıyosunki mesela basit se cevaplasaydın adamı aşağılamaya çalışmak yerine kankam
Sorusu yok kardeşim bilerek kavga çıkartmak amacı bak adamın ne yazdıklarına

Bu gibi soruların forumda artık mesaj puanımı ne içinse onun için açıldığını düşünüyorum çünkü cevapları 2 dakikada bulunabilir

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Offff cevaba bak 20 tane hata var 1.Cahiliye arap dogmalarına kati ve net suretle karşı çıkan ve yıkan yıkarken peygamberini bile korkutan dine arap ve örf adeti diyor 2. Mantığı bilim ile karıştıracak kadar kara cahilsin 3. Tanrı gibi düşünen herkes kati suretle hata düşer bu şekilde düşünemezsin

Ortada mantıklı bir soru veya samimi bir cevap isteği olduğu zaman her zaman cevap verdim bu arkadaşın isteği ramazan ramazan Müslümanları kızdırıp kendine küfür ettirmek

Mantık bilim gibi çalışmıyor ki bilim bile net bir cevap veremiyor herhangi bir konuda fizik yasaları sürekli değişiyor

Bilim net cevabı veriyor da üç maymunu oynayanlara çaresi yok. Fizik yasaları nasıl sürekli değişiyor hacı, haftalık ders programımı bu? Sen daha inandığın şeyin dogma olduğundan bile habersizsin. Buradaki en büyük hata sende, zihnine vurulmuş zincirlerden kurtulamadığın halde millete cahil diyorsun. Özgür düşünemiyorsun kardeş. Korkutularak inandırıldığın sistem buna engel oluyor.

Dogma: Doğruluğu deneyden geçirilmeden, sınanmadan kabul edilen, olduğu gibi benimsenen ve bir öğretinin ya da ülkünün dayanağı yapılan sav.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom