Neler Yeni

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farway

80+ Silver
A1- level ateist dumping mi bu şimdi :D

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut PEKER
Öyle birisi olmadığındandır hocam belki.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
3. soru fav sorum 🤣🤣🤣

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
adem
şu konuları açmayın artık hem sorduğun sorular o kadar saçma ki aklını kullanmadan sormuşsun , galiba ateistsin ve tek derdin islamla dalga geçmeye çalışmak kendi dinini yüceltmeye çalışmak değil
Adamın kendi dini nedir senmi karar veriyosun buna

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kardeşim sorgulama fazla dinden çıkarsın

Sünnet, Kur'an'da geçmemektedir. Ancak, Hz. Peygamber'in sünneti ve hadislerinde yer almaktadır. 152

Sünnet derisinin durması, yani sünnet olunmaması durumunda bazı faydalar sağlanabilir:
  1. Penis Başının Korunması: Sünnet derisi, penis başını tahrişten ve yaralanmalardan korur. 1
  2. Hijyen: Sünnet derisi, glansı (penis başı) nemli ve yumuşak tutarak enfeksiyon riskini azaltır. 4
  3. Cinsel İşlev: Sünnet derisindeki özelleşmiş sinir uçları, cinsel zevke katkıda bulunur ve iki cinsin ilişki sırasında mukozal yüzeylerinin birbirine sürtünmesini sağlar. 14

7 yaşında bir çocuk birini öldürse suçlu nasıl ebeveyn olacak?
Kaffffffaanı ...

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
hazarcoban
şu konuları açmayın artık hem sorduğun sorular o kadar saçma ki aklını kullanmadan sormuşsun , galiba ateistsin ve tek derdin islamla dalga geçmeye çalışmak kendi dinini yüceltmeye çalışmak değil
Sende aklını kullanmadan cevap vermissin ki ateizmin bir din olmadığını bile bilmiyorsun

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
Knk bide benim bi düşüncem var mesela eskiden zaman daha yavaş geçiyordu hayat doya doya yaşanabiliyordu şimdi ise bişeyle uğraşıyorum bakıyorum birkaç saat geçmiş çabucak daha o şeyin tadına bile varamamışım bence Allah time skip atmaya başladı bence diavolo gibi

Farway

80+ Silver
Knk bide benim bi düşüncem var mesela eskiden zaman daha yavaş geçiyordu hayat doya doya yaşanabiliyordu şimdi ise bişeyle uğraşıyorum bakıyorum birkaç saat geçmiş çabucak daha o şeyin tadına bile varamamışım bence Allah time skip atmaya başladı bence diavolo gibi
İzafiyet teorisine bakmanı öneriririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

insta yorumlarını buraya yazan reaksiyon almaya calısan bi cocukmusun
ilkokul çocuğu sorularıyla burda dolaşana laf et önce :D

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Serdar Totuzbeş
Bence made in Heaven açtı Jotaro kardeşim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaffffffaanı ...

Barzo gibi alıntılayacağına nasıl oluyor bir açıklasaydın ya. Evdeki ruhsatsız dolu tüfeği mi almış?, Meyve yenirken kaşla göz arasında masadaki bıçağı mı alıp bir şeyler yapmış? Hangi durumlarda çocuk sorumlu tutuluyor? Koskoca bir ihtimaller havuzu olurken düz mantık çocukla evcil hayvanı aynı kefeye koymuşsunuz.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
10 yaşındaki bir çocuk kadar bile düşünmeyip 5 dk oturup bekleseniz anlayacağınız şeyleri burada propaganda yapmak için kullanıyorsunuz art niyetlisiniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom