3. soru fav sorum1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
Adamın kendi dini nedir senmi karar veriyosun bunaşu konuları açmayın artık hem sorduğun sorular o kadar saçma ki aklını kullanmadan sormuşsun , galiba ateistsin ve tek derdin islamla dalga geçmeye çalışmak kendi dinini yüceltmeye çalışmak değil
kardeşim sorgulama fazla dinden çıkarsın
Sünnet, Kur'an'da geçmemektedir. Ancak, Hz. Peygamber'in sünneti ve hadislerinde yer almaktadır. 152
Sünnet derisinin durması, yani sünnet olunmaması durumunda bazı faydalar sağlanabilir:
- Penis Başının Korunması: Sünnet derisi, penis başını tahrişten ve yaralanmalardan korur. 1
- Hijyen: Sünnet derisi, glansı (penis başı) nemli ve yumuşak tutarak enfeksiyon riskini azaltır. 4
- Cinsel İşlev: Sünnet derisindeki özelleşmiş sinir uçları, cinsel zevke katkıda bulunur ve iki cinsin ilişki sırasında mukozal yüzeylerinin birbirine sürtünmesini sağlar. 14
Kaffffffaanı ...7 yaşında bir çocuk birini öldürse suçlu nasıl ebeveyn olacak?
insta yorumlarını buraya yazan reaksiyon almaya calısan bi cocukmusunA1- level ateist dumping mi bu şimdi![]()
Sende aklını kullanmadan cevap vermissin ki ateizmin bir din olmadığını bile bilmiyorsunşu konuları açmayın artık hem sorduğun sorular o kadar saçma ki aklını kullanmadan sormuşsun , galiba ateistsin ve tek derdin islamla dalga geçmeye çalışmak kendi dinini yüceltmeye çalışmak değil
Knk bide benim bi düşüncem var mesela eskiden zaman daha yavaş geçiyordu hayat doya doya yaşanabiliyordu şimdi ise bişeyle uğraşıyorum bakıyorum birkaç saat geçmiş çabucak daha o şeyin tadına bile varamamışım bence Allah time skip atmaya başladı bence diavolo gibi1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
İzafiyet teorisine bakmanı öneriririm.Knk bide benim bi düşüncem var mesela eskiden zaman daha yavaş geçiyordu hayat doya doya yaşanabiliyordu şimdi ise bişeyle uğraşıyorum bakıyorum birkaç saat geçmiş çabucak daha o şeyin tadına bile varamamışım bence Allah time skip atmaya başladı bence diavolo gibi
ilkokul çocuğu sorularıyla burda dolaşana laf et önceinsta yorumlarını buraya yazan reaksiyon almaya calısan bi cocukmusun
Bence made in Heaven açtı Jotaro kardeşimKnk bide benim bi düşüncem var mesela eskiden zaman daha yavaş geçiyordu hayat doya doya yaşanabiliyordu şimdi ise bişeyle uğraşıyorum bakıyorum birkaç saat geçmiş çabucak daha o şeyin tadına bile varamamışım bence Allah time skip atmaya başladı bence diavolo gibi
Sorulan sorudan değil,verilen cevaptan anlaşılır zeka seviyesi.İzafiyet teorisine bakmanı öneriririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilkokul çocuğu sorularıyla burda dolaşana laf et önce![]()
Kaffffffaanı ...