bir günde 10 tane bu konudan açılması ...Her konuda haklı olman xD
bir günde 10 tane bu konudan açılması ...Her konuda haklı olman xD
Burası böyle. Her gün ayrı bir konu. Geçen full siyaset vardı mesela. Şimdi almanya.bir günde 10 tane bu konudan açılması ...
Almanya aşıklarına bir link bırakalımBurası böyle. Her gün ayrı bir konu. Geçen full siyaset vardı mesela. Şimdi almanya.
Aslında iyi bir işi varsa orası daha iyiAlmanya aşıklarına bir link bırakalım
hayaller aleminden uyanırlar belki
kanka zaten ora açık ara bizim burdan daha iyi@halil 070 reis 2800 euro net gelir PC mühendisi, elektronik mühendisi ve yazılımcılae için geçerli. En dip seviye olanlar yani yeni mezun diyelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında iyi bir işi varsa orası daha iyi![]()
Biri vardı ben orda tuvalet isçisi olmak istiyorum burdan daha iyi yaşarım diyenkanka zaten ora açık ara bizim burdan daha iyi
bizim bazı jelibon beyinli kardeşlerimiz selam verince almanyaya alınıyo sanıyolar
lafım onlara
yoksa okumuş adama orda iş çok
Türkiye'de satılan buzdolabı da Alman malı.Aslında alnanyada daha yüksek
(Ironi yaptigini biliyorum)
Biliyoruz reis, ironi bunlar hep.Türkiye'de satılan buzdolabı da Alman malı.
Almanca öğrenip almanyada yaşasam nasıl olur? Olmazsa Türkiyede yaşamak için taktik verin.
Bunu biri zamanında savunma için öne mi sürdü nedir bu buzdolabı muhabbeti?Biliyoruz reis, ironi bunlar hep.
Bende bilmiyorumBunu biri zamanında savunma için öne mi sürdü nedir bu buzdolabı muhabbeti?
Hocam bu sefer o iş öylehayaller aleminde yaşıyor milllet
beyler ben almanyaya gidiyorum diyince gidilmiyor
napsın olm almanya senin gibi lisesini bile denk kabul etmediği ülkenin lise mezunu adamını
önce sağlam bi üniversite oku kardeşim sonra istersen papua yeni gineye yine gidersin
Tr de üni okumazsan almanyaya anca google mapsten gidilir
Türkiye'de satılan buzdolabı da Alman malı.